La Casa de Cultura acull l’exposició ‘Recordar per a previndre’

Una selecció de cartells recopilatoris de campanyes de prevenció del VIH des de l’inici de la infecció. Estarà exposada a l’entrada de la Biblioteca des d’avui i fins el dimecres, 15 de desembre. Aquesta exposició arriba a Pego de la mà del Centre de Salut Pública de Dénia, però ha viatjat per altres comunitats autònomes.
L’1 de desembre és el dia Mundial de lluita contra la sida. Eixe dia, entre moltes iniciatives per a combatre la malaltia i desestigmatitzar els malalts i les malaltes per VIH es va posar en marxa l’exposició “recordar per a previndre”, una selecció de cartells de les campanyes de prevenció del VIH des de l’inici de la infecció.

En els últims anys, el nombre de persones amb sida ha anat en descens, i s’ha mantingut en una situació estable i perquè això continue així cada 1 de desembre es commemora el Dia Mundial contra la Sida. La campanya d’enguany amb el lema “Estima’t. Fes-te la prova. Usa el preservatiu” incidia amb la necessitat de la detecció precoç de la infecció i l’ús del preservatiu en les relacions sexuals per a evitar la transmissió del VIH.

Amb este motiu la Coordinació Autonòmica de la Sida de la Direcció General de Salut Pública, amb la col•laboració del Centre de Salut Pública de Dénia, va organitzar una exposició itinerant sobre el VIH / SIDA, “Recordar per a previndre”, que arreplega una selecció de cartells dissenyats per a les diverses campanyes realitzades a nivell nacional i autonòmic des de l’inici de la infecció.

L’exposició està des d’avui i fins el dimecres 15 de desembre a l’entrada de la Biblioteca Municipal de Pego i pot acudir tothom qui vullga saber alguna cosa més sobre el VIH i l’evolució de les campanyes.
614 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!