Es presenta a Pego la nova campanya comercial de Nadal

Sota el lema: ‘Apega’t a Pego. Vine i juga amb nosaltres!’ aquest matí la regidora de Comerç i la presidenta de l’Associació de Comerciant han presentat la nova campanya de Comerç de cara les festes de Nadal. Una campanya que té en compte els més joves de la casa, pensant també en la tranquil•litat dels més major per a fer les compres d’aquestes dates tan assenyalades. La campanya es desenvoluparà en sis dies: 23, 24, 28 i 29 de desembre i el 3 i 4 de gener; de 17:30 a 20 hores, al recinte del Mercat Municipal.
Aquest matí la regidora de Comerç, Pepa Sendra i la presidenta de l’Associació de Comerciants, Victòria Pastor, han presentat a Creama la campanya comercial de Nadal al poble de Pego. Una campanya distribuïda en 6 dies i que té com a objectiu divertir als més menuts de la casa i alhora donar un temps de tranquil•litat als adults perquè puguen dur a terme, tranquil•lament, les compres d’aquestes dates tan assenyalades. Així, els dies 23, 24, 28 i 29 de desembre i 3 i 4 de gener, els xiquets i les xiquetes d’entre 4 i 12 anys poden jugar i entretenir-se, des de les 5’30 i fins les 8 de la vesprada, al recinte del Mercat Municipal, gratuïtament.

Aquesta idea d’entreteniment infantil i juvenil naix després de veure l’èxit que va suposar la ludoteca que es va dur a terme les pasqües passades, explicava la regidora de Comerç, Pepa Sendra, qui definia la iniciativa com un “avantatge” pel fet que els xiquets van poder “gaudint de jocs en el mercat municipal” mentrestant “els pares van poder fer les compres”. Tenint en compte aquest esquema i que durant tres setmanes els xiquets i les xiquetes tenen vacances escolars, “s’ha pensat en fer 6 dies de festa en el mercat on els xiquets puguen gaudir des de classes de patinatge fins a pintar o fer tallers nadalencs, […], sobretot, perquè els pares puguen fer eixes compres en una major tranquil•litat i que també gaudisquen d’estes compres els comerços de la població”.

Aquesta innovadora campanya de Nadal està subvencionada en un 80% per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Pego, Creama i la Xarxa Afic i en un 20% per l’Associació de Comerciants de Pego. Així, explicava Pepa Sendra, regidora de Comerç, que la campanya és, per a la globalitat del Comerç de Pego, però que per a distingir els establiments que formen part de l’associació de Comerciants, qui col•labora econòmicament en la campanya, de la resta de comerços que no estan associats, aquestos repartiran uns tiquets amb els que s’entrarà en el sorteig d’un regal, que se sortejarà entre els xiquets i les xiquetes que acudisquen a les activitats que es desenvolupen al Mercat Municipal amb un d’eixos tiquets de les tendes associades. No obstant, Sendra deixava clar que l’entrada és gratuïta per a tots i totes.

Victòria Pastor, com a presidenta de l’Associació de Comerciants, donava el vist-i-plau a la iniciativa municipal a la que donen suport perquè per eixes dates “la majoria tenim els xiquets a casa i també necessitem temps per a nosaltres per a poder realitzar preparatius de cara a estes festes”. A més, qualificava de “molt interessant” les activitats que es duran terme al mercat municipal”. De fet, durant el sis dies aniran desenvolupant-se classes de patinatge, elaboració de pancartes nadalenques, tallers nadalencs, un collage, jocs tradicionals, bromes per la festivitat dels Sants Innocents, visita al alguns comerços per conèixer-los per dins, taller d’escalada amb el Centre Excursionista de Pego, esports alternatius, com les carreres de sacs, paracaigudes o gimcana, jocs de gegants o màgia.

Destacava Pastor la visita als comerços que es durà a terme el dia 29 de desembre i que permetrà que els xiquets i les xiquetes coneguen com funciona una òptica, un forn, una modista i un fotògraf.

Reiterava la presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego el sistema de tiquets per a participar en el sorteig nadalenc dirigit als xiquets i les xiquetes, d’entre 4 i 12 anys, participants a les activitats que es duen a terme al recinte del Mercat Municipal. Els tiquets es donaran en les tendes associades.

El dia 4 de gener, últim dia de diversió al recinte municipal serà un dia de festa, perquè el grup Animactiu, encarregat de desenvolupar les distintes activitats durant els sis dies de gaudi infantil i juvenil, ha preparat una cloenda ben màgica, ja que, a més de jocs de gegants hi haurà molta màgia en directe i es farà l’entrega de premis per als xiquets i les xiquetes que hagen participat en l’elaboració del collage nadalenc que es durà a terme el dia 24 de desembre.
632 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!