La candidatura de Ximo Puig obté el 92% del suport pegolí

Dissabte el secretari general i candidat a les primàries del PSPV visitava Pego. Deixava el seu testimoni en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Pego. Diumenge, es realitzaven les primàries dels socialistes valencians. A Pego, votava el 93,10% de les 159 persones censades. D’elles, el 91,89% recolzaven Ximo Puig.
El PSPV de Pego va rebre, un dia abans de les primàries del seu partit, al principal candidat a ser cap de cartell a la Generalitat i també secretari general, Ximo Puig. La visita va ser aprofitada, entre d’altres, perquè el diputat socialista al Congrés, signara en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Pego.
Rubricava Puig que “és una alegria poder estar avui a Pego […], precisament avui, dia 8 de març”. Destacava el secretari general del PSPV que “esteu escrivint, ací a Pego, una nova pàgina de la nostra història, amb un govern decent, honrat i de progrés. Una força de tots i de totes que farà avançar Pego, per tal de conquerir una ciutat cada vegada més justa i més avançada socialment”. Concloïa desitjant “el millor” perquè, afirmava, “la força d’avui serà determinant pel demà”.
L’alcalde socialista de Pego, Enrique Moll, que va acompanyar Ximo Puig en la seua signatura, va traslladar al seu secretari general i tota la gent present al saló de plenaris de l’Ajuntament de Pego que “ara que està tan de moda el dir que si governarem o no en bipartit i tripartit i si això és una fórmula que va contra natura, ací tenim un exemple que, després d’11 anys governant en tripartit i bipartit les coses estan fent-se bé i sense ningun problema” i per tant, concloïa que “el que puga dir la dreta per a continuar tenint la majoria absoluta, nosaltres ens ho passem pel forro”.
Sobre el procés de primàries obertes, Ximo Puig declarava a Ràdio Pego que “és un procés que s’obri per primera vegada a Espanya en qualsevol partit. Hem tingut coratge, força i intel•ligència per tal de plantejar-lo” i, considerava Puig que “serà una via de futur per a tots els partits” perquè per a “recuperar la credibilitat de la política pasa perquè els ciutadans i les ciutadanes decidisquen lliurement”. Ximo Puig traslladava, amb la seua visita, el seu agraïment per la feina feta a l’assemblea socialista de Pego.
Ximo Puig abogava per un canvi polític per revertir la situació d’emergència en la que es troba el País Valencià, “amb un 30% d’atur, 30% d’exclusió social i el 30% d’endeutament”. S’ha de canviar, assegurava, des de “la humilitat” per canviar “tot allò que no s’ha fet bé i que ha de vore amb la corrupció, en l’especulació i en uns valors que hem de superar”.

Diumenge a les 20h., es tancaven les urnes de les primàries del PSPV a Pego i a la resta de seus electorals socialistes. El recompte a Pego era ràpid i ens donava les xifres el president de la taula, Ximo Puchol. 159 persones censades. 148 vots emesos (93.1%). D’ells, 136 vots per a Ximo Puig( 91.89%); 11 vots per a Toni Gaspar(7.43%)i 1 vot en blanc (0.68%).El secretari local de la formació, Enrique Moll, agraïa la participació de la gent. A més, subratllava que el PSPV, amb este procés ha fet “un exercici de transparència”.865 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!