El diputat al Congrés de Compromís, Joan Baldoví, defensa la llibertat de les dones a triar sobre la seua maternitat

Ho feia després de signar el llibre d’honor de l’Ajuntament de Pego i concentrar-se per la igualtat, un 8 de març, al parlament previ a la III Crosta de Pego organitzada pel col•lectiu local. Així mateix, Baldoví també recorda les semblances de Pego i Sueca (el seu poble) i com de bé s’ho va passar durant un Carnestoltes pegolí.
Dissabte de matí, el diputat al Congrés dels diputats per Compromís, Joan Baldoví va signar, per segona vegada durant el 8 de març, el llibre d’honor de l’Ajuntament de Pego.
Ho va fer acompanyat dels dos regidors del Bloc Compromís a Pego, Josep Nadal i Conxa del Ruste i del nou secretari local de la formació, el jove Àngel Oltra. També el va acompanyar l’alcalde, Enrique Moll. El testimoni de Baldoví al llibre d’honor del consistori pegolí va testimoniar, “el goig” de visitar una població que compartix amb la seua un paisatge tan especial “com la marjal que, afortunadament, s’ha pogut recuperar per a les properes generacions”.
L’alcalde li va transmetre que “dóna gust que algú s’interesse per allò nostre com és la crosta, una celebració que -afirmava Enrique Moll- no s’ha de perdre”.

Encara al saló de plenaris de l’Ajuntament de Pego, el diputat de Compromís afegia que una vegada va vindre a Pego a gaudir del Carnestoltes i s’ho va passar molt bé. També va manifestar Baldoví que “tenia moltes ganes de tornar a Pego” i més de provar la crosta.

Joan Baldoví va estar present a la concentració que es va dur a terme pel dia de la dona convocada per Dones Cabal i Assemblea de Pego.
I va fer referència a la llei de l’avortament durant el seu parlament a l’acte de la III Crosta a Pego organitzat pel col•lectiu de Compromís per Pego. Declarava Baldoví que el 8 de març és “un dia assenyalat”.
Després de definir-se com una persona “molt normal”, Joan Baldoví posava com a exemple el seu cas, que en sa casa hi viu amb 5 dones (la seua dona, la seua sogra i les seues tres filles) per a explicar que Alberto Gallardón tenia com a sogre a “un ministre de Franco, Utrera Molina, un feixista de primera i son pare també era molt de dretes […], Albertito, que semblava l’alcalde progre del PP, s’ha destapat al Congrés i de vegades fa pavor escoltar-lo perquè damunt sembla convençut del que està dient”. Dit açò el diputat de Compromís afirmava que “jo el que vull per a les meues filles és justament el contrari del que vol Gallardón i algunes persones que es vestixen en sotana. I és que les dones, que les persones en definitiva, puguen decidir per elles mateixa, sense que hi haja altres persones que vullguen decidir per elles”. Resumia Baldoví que del que es tracta és “de la llibertat. De la llibertat de decidir i això és el que vull jo per al futur de les meues filles”.
672 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!