La campanya electoral del 28A arriba al Mercat

Avui alguns dels grups municipals de partits que concorren en les eleccions generals i autonòmiques del 28 d’abril han aprofitat que és dijous i que hi ha mercat, per fer campanya en pro dels seus candidats.


És el cas de l’agrupació socialistes Pego, que ha passat el mati en el mercat, recorrent els carrers i repartint fullets, informant de les propostes del PSPV-PSOE per a les nacionals i autonòmiques.

—-
I també és el cas del grup municipal del Partit Popular, que ha instal·lat avui una carpa informativa al carrer, junt els llocs de venda del mercadet. I ha rebut la visita de l’actual president de la Diputació, i alcalde de Calp, César Sánchez, candidat al Congrés dels Diputats per Alacant. Li ha acompanyat l’exalcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, qui ocupa el número sis en la llista per al Congrés per Alacant, en una visita a Pego, que, ha explicat César Sánchez, forma part d’un recorregut per tots els municipis de la província.

Sánchez ha agraït la tasca del PP de Pego, en un dia com avui, per transmetre als veïns i veïnes el missatge del partit per a les eleccions nacionals.

Els dos candidats han estat també a la seu del PP a Pego, per a trobar-se amb els afiliats, i tenien previst reunir-se a estes hores amb empresaris de la localitat per plantejar-los que el Partit Popular és una alternativa que aportarà certitud.

I, respecte a l’alcaldable del PP per Pego, Ferran González, César Sánchez ha destacat que té un projecte clar i de futur per al municipi.

 

1335 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!