La banda oferirà una selecció de música espanyola en el Concert de Santa Cecília

Dimecres 22 de novembre va ser el dia de la música, una data que l’Agrupació Musical de Pego celebra cada any amb tota una programació d’actes, la qual té el Concert de Santa Cecília com a eix central.

En esta ocasió, el recital haurà de tindre lloc al local de l’agrupació. Serà el dissabte, dia 25, a les set de la vesprada i el repertori, segons ens ha traslladat Miquel Nadal, director de la banda, estarà dedicat a la música espanyola. El programa està format per peces d’un alt grau de dificultat, que els i les músics porten dos mesos assajant. Escoltem els detalls per veu de Miquel Nadal:

El canvi d’ubicació del concert, pel tancament del teatre municipal, ha suposat alguns inconvenients a la banda. En la part musical no tants.

Com indica el director, els inconvenients de no poder fer el concert al teatre afecten, principalment, a qüestions organitzatives i repercuteixen, principalment, als espectadors. Un punt del qual ens ha parlat el president de l’Agrupació Musical de Pego, Llorens Seguí, qui ha insistit en què, degut a les limitacions d’aforament, només s’hi podrà assistir amb invitació.

La celebració de Santa Cecília no es limita al recital de dissabte, sinó que ve de fa uns dies. Els qui formen la banda han gaudit d’altres activitats que ens ha traslladat Llorens Seguí.

Al respecte de les noves incorporacions Miquel Nadal ha manifestat la seua satisfacció pel nombre i pel bon nivell.

I després de dissabte la banda farà una xicoteta aturada fins a gener, com diu el president de l’agrupació.

Però, abans de tot això, toca fer-se amb una de les invitacions que tenen els i les músics per a gaudir dissabte 25 del concert de l’Agrupació Musical de Pego en honor a santa Cecília, a les set de la vesprada, al local de la banda.

 

518 Visites
Hola!!