La banda de lladres que talla carreteres amb arbres assalta un banc a Barx


La banda que talla amb arbres els accessos a pobles per a cometre atracaments va reaparèixer el dilluns a Barx, una localitat de la Safor. Després de tancar amb pins talats diverses carreteres, quatre lladres van assaltar de bon matí un banc i van arrancar la caixa forta, que contenia 60.000 euros.

Els temps han evolucionat, ara quan tot el món disposa de telèfon mòbil, hi ha caixers automàtics, equips informàtics i mitjans aèries, però en el segle XXI, hi ha robatoris on continua operant-se de la mateixa manera que ho feien els roders al segle XIX, tallant les carreteres amb obstacles.

La localitat de Barx a la Safor va ser escenari el dilluns de bon matí d’un atracament de pel•lícula. Quatre delinqüents amb l’únic objectiu d’apoderar-se de la caixa forta d’un banc no van dubtar a l’hora de dur a terme tots els passos del seu colp: assaltar l’entitat, arrancar la caixa amb una serra radial i fugir. Això sí: abans van deixar tallades amb troncs de pins les carreteres que uneixen el municipi amb Gandia i Simat de la Valldigna.

Els delinqüents van aconseguir així fer-se amb els més de 60.000 euros que es trobaven custodiats en l’oficina del municipi valencià. El grup estava format per quatre delinqüents encaputxats. Totes les sospites apunten a una banda que ja ha comés altres assalts semblants en diversos municipis del País Valencià i en localitats pròximes de Terol.

Els encaputxats van arribar a la porta de l’entitat bancària sobre les 4.20 hores. Van forçar l’entrada i es van endinsar en el banc. Després de donar amb la caixa forta, van tallar amb una serra radial els ancoratges que esta tenia en el sòl. I la van arrossegar per tota l’oficina per a aconseguir traure-la”.

La banda no sols es va fer amb la caixa forta que guardava bona part dels estalvis dels ciutadans de Barx, sinó que també es va apropiar de dos vehicles per a la seua fugida: una furgoneta i un turisme que es trobaven aparcats en el carrer. La caixa va aparèixer rebentada hores més tard en el paratge de Pla de Corrals, en el terme municipal de Simat de la Valldigna.572 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!