Kiko Tur, Toni Miralles i Mark Dasousa, jurat del concurs ‘Ressona la Marina’

El cantant d’Aspencat Kiko Tur i els productors musicals Toni Miralles i Mark Dasousa seran els encarregats este dissabte, 4 de novembre, de decidir quins dels tres grups que han arribat a la final del concurs de la I Trobada Musical ‘Ressona la Marina’, Diàspora, Arsènic i Happy Freuds guanya. Els finalistes rebran 100€ cadascun i el guanyador 600€, diners donats per l’associació pegolina ALMA Proinfancia. Els concerts seran a partir de les 16.30h i l’entrada a ells és gratuïta. Pel matí, els i les joves a partir de 14 anys poden participar en diferents tallers organitzats al voltant de la música. Seran a partir de les 10.30h. Demà divendres és l’últim dia per a inscriure’s i podeu fer-ho a la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pego.

IMG-20170920-WA0002La data està a punt de complir-se, dissabte 4 de novembre, se celebra a l’Alberg La Marina de Teulada-Moraira la I Trobada Musical organitzada per la Xarxa Joves Marina Alta, ‘Ressona la Marina‘, un esdeveniment destinat a joves a partir de 14 anys que durant tot un dia podran participar en tallers de tota classe, esmorzar, dinar i assistir al concert del concurs de grups de música de la Marina Alta.

Els
tallers, que començaran a partir de les 10.30h. del matí estan dividits en tres blocs. Cada assistent podrà apuntar-se’n a tres. La tria es pot fer entre: DJ, Ritme i melodia, Max mix percussió, Podcast, Youtuber musical, A cantar!, Informàtica i música, Street dance, Batalla de gallos (MC’s) i Composició musical.

23032356_1711202358904360_3657551891832571427_nEl preu
per a participar en este esdeveniment únic a la Marina Alta és de 8€. Un preu que inclou els tallers, l’esmorzar, el dinar, la participació en el concurs de bandes de pop/rock, l’assegurança i l’autobús. Si només es participa en el concurs de grups, que començarà a les 16.00h., l’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament. I ja us podem anunciar el cartell d’eixe concert-concurs: Diàspora (podrem saber com sonen dissabte a la nit en els actes de celebració del 1r aniversari de l’Espai Veïnal Antic Institut), Arsènic i Happy Freuds.

IMG-20170920-WA0005Els grups finalistes tindran un premi de 100 cadascun. La formació guanyadora s’emportarà 600€ de premi. Tots els premis, els que tindran els finalistes i el grup guanyador, són donats per l’associació pegolina ALMA Proinfancia.

El cantant d’Aspencat, Kiko Tur i els productors musicals Toni Miralles (SDM Produccions) i Mark Dasousa (Atòmic Studio) seran els encarregats este dissabte, 4 de novembre, de decidir qui guanya la I Trobada Musical ‘Ressona la Marina’.

Si vols ser protagonista d’esta història, inscriu-te a la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pego fins divendres 3 de novembre.

 

1819 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!