Diumenge se celebra la XIII Marxa Solidària amb AMADEM

Enguany la localitat triada per dur endavant esta iniciativa itinerant és Teulada-Moraira. Partirà de l’àrea recreativa de la Font Santa. La inscripció a la marxa és de 6 euros (gratuïta per a menors de 12 anys). Si es vol dinar el preu és de 15€. Els tiquets es poden adquirir a Dénia, Pedreguer, Gata de Gorgos, Ondara, Moraira i Teulada. Esta activitat s’engloba dins el mes de la salut mental d’AMADEM.

El mes d’octubre AMADEM, l’ONG per la Salut Mental de la Marina Alta va dedicar tot el mes a això mateix, a la Salut Mental. El que passa és que tenien tantes activitats que realitzar que algunes d’elles es van haver de passar al mes de novembre, com és el cas de la Marxa Solidària amb AMADEM, que arriba a la seua tretzena edició.

La marxa és diumenge 5 de novembre. L’hora d’eixida són les 10 del matí de sde l’àrea recreativa de la Font Santa de Teulada-Moraira. Cobrix 4.5 quilòmetres. La Marxa Solidària amb AMADEM és una de les activitats més importants de l’associació i un dels esdeveniments «més emotius perquè hi ha moltíssima gent que s’inscriu per a marxar», explicava Luisina Daives, psicòloga d’AMADEM.

La inscripció té dues modalitats. Una modalitat és inscriure’s només a la Marxa Solidària que té un preu de 6€, tot i que els i les menors de 12 anys ho poden fer gratuïtament. L’altra opció és inscriure’s a la Marxa Solidària i al dinar posterior que es podrà triar del 2n Food Street Solidari de la Marina Alta. Esta modalitat té un preu de 15€, d’estos diners 11 € es canviaran per tiquets per dinar en acabar la marxa.

cartell complet marxa solidariaLa programació és la següent:

– 10.00h Eixida des de l’àrea recreativa de la Font Santa de Teulada-Moraira.

-13.00h Sorteig amb el nombre del dorsal.

– Taller per a xiquets/tes.

-13.30h Dinar: a escollir entre l’oferta que ofereixen les Food Trucks (coques, creps, hamburgueses, “perritos”, parrilla, menjar vegetarià,… i beguda).

– 15.00h Rifa solidària.

– 15.30h Actuació en directe del grup “LOS CABRIOLETS”

Els tiquets es poden adquirir a Dénia, Pedreguer, Gata de Gorgos, Ondara, Moraira i Teulada. Esta activitat s’engloba dins el mes de la salut mental d’AMADEM. Hui és l’últim dia per a inscriure’s.

Els diners que es recapten en aquesta iniciativa serviran per a realitzar les activitats que es desenvolupen a AMADEM. D’altra banda, però, esta iniciativa i la resta que s’han anat desenvolupant al llarg del mes d’octubre al voltant de la Salut Mental contribuïxen «a llevar l’estigma» que encara rodeja a aquelles persones que patixen algun tipus de malaltia mental, «a llevar pors» al voltant de la malaltia i, sobretot, apuntava Luisina Daives, contribuïxen a donar informació. Una informació que es transforma en «una eina imprescindible per a viure millor i que és necessària per a adaptar el mitjà a persones que tenen uns recursos diferents i necessiten cert recolzament per a funcionar», declarava Daives.

 

1634 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!