Josep Orihuel presenta “Pels camins del somni” a Pedreguer

El poeta pegolí va recitar els seu darrer llibre de poesies basat en experiències pròpies: la vida, l’amistat, la terra i l’amor es reflexen en cadascun dels poemes. El muntatge del recital també va contar amb el suport de les imatges realitzades per un altre pegolí: Fervi, mentres que la música és pròpia d’Ana Garcia, una músic de Xàbia. El poeta Josep Orihuel va presentar anit a Pedreguer el seu darrer llibre de poemes: “Pel camins del somni”. Orihuel va deixar mostra de la sua sensibilitat i senzillesa com a persona que queden impregnats en cadascun dels vers. L’amistat és un dels valors que es destaquen al llibre.

L’estima, a la terra, a les persones, és una constant en la seva obra. En la presentació del poemari també han participat Fervi Oltra en la captació d’imatges, i la músic de Xàbia, Ana Garcia, en la composició de la música. Orihuel aprofita el dia a dia per a traspassar l’àmbit de la realitat i traslladar-se a un altre món, a un món de somnis.

Acabem aquesta notícia amb l´exposició d´un company d´aquesta casa. Carles Galindo va inaugurar el dilluns passat una exposició a l´Ambigú de Dénia per a mostrar la seues darreres produccions artístiques sota el títol d´ “Arte Facte”. L´exposició es podrà visitar fins el 4 de març.
669 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!