Jordana negra al futbol pegolí

Totes les categories dels rogets que jugaven aquest cap de setmana perden els seus respectius partits. El bàsquet salva la part esportiva, excepte pel resultat del sènior masculí. PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

A CASA
Divendres, 28 de març , Camp del Cervantes, 21:00 h.

Pego CF “B” 0 – Real de Gandia CF 1

L’anàlisi de l’entrenador del Pego “B”, després d’aquest resultat negatiu se centrava en l’objectiu del rival, el Real de Gandia, que segons Peris “tenia clar que havia de fer de tot menys jugar a futbol amb la sort afegida de marcar gols.”

A estes altures de lliga Peris té com a objectiu “crear un equip fort de cara a l’any que ve” perquè la resta de metes plantejades a principi de temporada estan en un punt difícil d’aconseguir.


Diumenge, 30 de març. Camp del Cervantes

11: 30 h. Juvenil “A” del Pego CF 0 – UD Almoines 3

El juvenil “A” del Pego també va caure davant el seu rival, l’Almoines. Pablo Seral, el seu entrenador afirmava que “han estat molt malament en tots els sentits”. Per a Seral s’ha de partir de la senzillesa i la modèstia per a tal de jugar un bon futbol i arribar a aconseguir els objectius marcats. El míster dels rogets del juvenil “A” també ressenyava, després del partit, a la reacció dels jugadors en el camp “que hui no ha estat en el terreny de joc” és per això que “no està content de les actituds preses”.


17:00 h. Pego CF 1 – UD Joventut Barri del Crist 2

Pel que fa al Pego de Tercera Divisió, no cambia massa la tònica negra de la resta de categories. El marcador també va restar amb signe negatiu a la fi de l’encontre. I Meléndez, expressava “no ha pogut ser”, en el dia del seu debut com a primer al capdavant de l’equip. I afegia que l’equip contrari, el Joventut Barri del Crist, “ha tingut molta sort”. Les lesions i l’expulsió de Fuentes van agreujar la situació al terreny de joc. Meléndez està segur que si estigueren en la part calenta de la taula les ocasions de gol que va tenir el Pego s’hagueren transformat.


FORA DE CASA

El dimecres 26, a les 20:30 h., va jugar el juvenil B del Pego CF contra el CFB de Gandia, perdent per 4 a 2

Dissabte, 29 de març.

Pel matí els Benjamins i Alevins se’n van a jugar a Benissa, al Camp Municipal “La Costa, contra els respectius de UD Benissa “A”. Perderen per 5 a 0 els Benjamins i per 7 a 1 els Alevins.

També a jugar fora se’n va el Cadet del Pego CF, contra el CF Alfàs del Pi “A”, 12:00 h., al Camp Municipal Albir. I també va perdre per 3 a 1.
Tant l’Infantil A com el B descansaven aquesta jornada.


BÀSQUET
JORNADA VINT-I-UNA

Els xics jugaren en casa, al Pavelló Ausiàs March, el dissabte 29 de març:

18:00 h. Júnior masculí del CB Pego 107 – Bàsquet Altea 30
20:00 h. Sènior masculí del CB Pego 45 – Nou Bàsquet d’Alzira 71

Les xiques jugaren fora de casa, també el dissabte 29 de març:

Les Júnior descansaven per calendari

I les Sènior ho fan a Oliva, també a les 16:30 h.
CB Oliva 36 – CB Pego 62

722 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!