Joan Baldoví ha defensat al Congrés els 14 joves pegolins antifeixistes encausats

El portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, ha qualificat com a «ignomínia» el fet que la Fiscalia demane penes de fins a 9 anys de presó per als 14 joves pegolins encausats pels altercats del 18 d’octubre de 2020.

Escoltem les manifestacions del portaveu valencianista, compartides per Compromís per Pego, que també ha mostrat el seu suport als joves encausats.


Com anunciarem en informatius anteriors, s’ha organitzat una concentració per a demà divendres, dia 18, a les set de la vesprada a la plaça de l’Ajuntament de Pego, organitzada pel grup que dóna suport als 14 veïns de Pego, que tenen entre 19 i 125 anys, acusats per desordre públic. 12 d’ells també estan acusats d’atemptar contra l’autoritat i causar lesions a agents de Guàrdia Civil. I els altres dos estan imputats per amenaçar agents de l’autoritat.


L’objectiu, expressat per l’organització de la concentració, és manifestar públicament que les penes que se’ls vol imposar a aquestos joves són injustes i desorbitades. A més, amb aquesta iniciativa es dóna inici a tota una campanya de solidaritat. El grup de suport té previst dur a terme tot tipus d’activitats, lúdiques i culturals, amb les quals recaptarà fons que serviran per a fer front a les despeses que suposen el procés judicial.


A més, a més, a les xarxes socials, a través de l’assemblea oberta de Pego, s’està animant als comerciants de la localitat a sumar-se a la campanya de solidaritat i tancar els establiments a l’hora de la concentració per tal d’assistir-hi.

627 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!