Jesus Pobre lluita pel Pinaret

El PSOE denier, que va atorgar la llicència al juny, s’afegix a la manifestació per a culpar del projecte a la Conselleria de Territori, que es va negar al gener a declarar la pinnada com a zona verda.Més de 400 persones van assistir a la segona manifestació en menys d’una setmana per a protestar contra la construcció de 29 adossats a l’entitat Local Menor Jesús Pobre ha tornat a parlar. La xicoteta entitat local menor de Dénia es va llançar ahir al carrer, on unes 400 persones li van reclamar a l’ajuntament mare que detinga el projecte urbanitzador d’una empresa que contempla construir 29 adossats en l’emblemàtic paratge natural del Pinaret.

L’equip de govern de Dénia (PSOE-bloc) va voler donar-li la volta a la truita de la polèmica dels últims dies sumant-se a la manifestació i intentant derivar tota la culpa, amb això, a la Conselleria de Territori, que en el mes de gener va fer possibles els plans de la mercantil al mantindre en el Pla de Mínims com urbanitzable la zona en contra del criteri municipal.

Mentrestant, l’ajuntament denier ja negocia una fórmula per a garantir la preservació del Pinaret, i pareix que els tràmits estan ja avançats. «No ho dubteu, salvarem el Pinaret», comentava durant la marxa el primer tinent d’alcalde de Dénia, el nacionalista Pau Reig. Però els veïns, els col·lectius en defensa del territori i altres partits com Els Verds, volen fets i no bones paraules. La realitat és que en data hui el projecte compta amb la llicència que va atorgar l’ajuntament el passat 7 de juny en la Gerència d’Urbanisme.

Quant a la participació de la política denier en la protesta, va sorprendre la
presència destacada de representants socialistes, del Bloc i dels Verds. GD va estar representada també per l’alcalde de Jesús Pobre, Antonio Llobell. La d’ahir va ser la segona gran protesta d’un calendari que es va iniciar la passada setmana, després que els veïns de l’entitat local menor advertiren l’inici dels treballs d’urbanització de la zona, a càrrec de l’empresa Nokaprada S.L.
529 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!