Ja han començat les obres de remodelació del casc històric.

El casc històric de Pego ja ha començat a canviar. La primera fase de les obres de remodelació dels carrers de l’eixamplament ja han començat amb treballs preliminars com a mesuraments i tastos en les canonades per a evitar la seua ruptura. Així ho va explicar a Ràdio Pego el regidor d’Obres de l’Ajuntament de Pego, Pasqual Garcia. Les obres han començat pel carrer Sant Eloi i seguiran per Ramon i Cajal i altres zones confrontants per a «unir en una mateixa estètica tot el casc».

Així, s’empedraran els carrers i s’utilitzaran el mateix tipus de materials per a crear una harmonia a més de plantar arbratge i ubicar mobiliari urbà.
El cost de la primera fase de les obres ascendeix a més de 62.000 euros i compta amb una subvenció de la Diputació d’Alacant del 50%.

El regidor d’Obres de l’Ajuntament de Pego va assegurar que «no es descarta peatonalizar els carrers del nucli antic en un futur» ja que «els veïns podrien passejar pel centre del municipi sense el trànsit de vehicles». No obstant, en un principi el consistori deixarà obertes al tràfic els carrers remodelats. Però l’Ajuntament de Pego sí que baralla la possibilitat de col•locar bol•lards als costats de les vies per a evitar que els vehicles aparquen.

L’edil del PP Pasqual Garcia, va voler demanar disculpes als veïns més afectats per les obres encara que va apuntar que és «pel benefici de tots».


446 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!