Ja es pot sol·licitar la instal·lació de barres per a la nit de carnestoltes

Des de hui i fins el diumenge 19 de febrer, ambdós inclosos, les persones interessades poden optar a muntar una barra popular la nit de Carnestoltes. Les sol·licituds es poden descarregar des de la web de l’Ajuntament de Pego o es poden recollir també en la planta baixa del consistori. La reunió per a triar els llocs serà el dilluns 20 a les 19h al saló de plens.

20170123-cartell-carnestoltes-bigLa Regidoria de Festes va obrint cada vegada més fronts per a l’organització de Carnestoltes. En esta ocasió es tracta de l’obertura del període per a sol·licitar el muntatge de barres durant la nit de Carnestoltes. Es pot realitzar eixa sol·licitud des de hui i fins el diumenge 19 de febrer, ambdós inclosos (en este últim cas la sol·licitud es tramitaria mitjançant la seu electrònica del portal web de l’Ajuntament de Pego). Les sol·licituds es poden descarregar des de la web de l’Ajuntament de Pego o es poden recollir també en la planta baixa del consistori.

També es podran descarregar les bases del sorteig per a la concessió de llicències temporals d’ocupació de via pública amb barres durant les festes de Carnestoltes de Pego. L
a reunió d’eixe sorteig per a triar els llocs serà el dilluns 20 a les 19h al saló de plens.

2132 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!