Divendres es concentraven davant l’Ajuntament de Pego regidors i regidores de PSPV i Compromís per demanar a la Diputació d’Alacant que participe en el Fons de Cooperació Municipal

A la concentració pegolina es van sumar persones anònimes que també donen suport a esta reivindicació. La mateixa foto es va repetir en pràcticament tots els municipis de la província d’Alacant que tenen representació de PSPV i Compromís en els seus consistoris.

IMG_1056Regidors, regidores, alcaldes, alcaldesses i diputats i diputades de les formacions PSPV i Compromís es concentraren divendres massivament a les portes dels seus ajuntaments en unes protestes sense precedents contra la decisió de la Diputació d’Alacant de no participar en el Fons de Cooperació Local de la Generalitat, situació que deixa a les comarques alacantines amb 13 milions menys de pressupost que les valencianes o castellonenques. Tots dos partits emplacen als seus càrrecs a que es sumen a la concentració que tindrà lloc l’1 de març durant el ple ordinari de la institució provincial.

IMG_1062Pego no va ser menys i regidors, regidores, l’alcalde, el diputat pegolí a les Corts, de PSPV i Compromís, però també la regidora de Ciutadans de Pego Independents i gent anònima, es van concentrar davant l’Ajuntament per a demanar a la Diputació d’Alacant que participe al Fons de Cooperació Municipal i iguale les poblacions alacantines amb les de la resta del territori valencià.

Lacció produïda divendres passat és la contestació a un seguit de mesures preses per la Diputació d’Alacant i que els grups de Compromís i PSPV entenen perjudicials per als pobles com són la «disminució de les ajudes als municipis, el manteniment de les ajudes nominatives amb interessos partidistes, l’augment de les despeses inherents als aparells polítics, la utilització de la Diputació com a arma política front el govern de la Generalitat o la deixadesa de funcions de recolzament als pobles, entre d’altres».

1849 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!