Ja a la venda, ‘Cançons per a obrir camí’

El disc que Fernando i Dolores Alentado han enregistrat i editat, amb l’ajuda de Jaume, per a col·laborar amb l’associació de persones amb discapacitat de Pego, l’Atzúbia i les Valls, ‘Obrint Camí’. Tots els beneficis obtinguts de la venda del disc es destinaran a l’associació.
Fernando ‘Melonet’ i Dolores ‘La Coloma’ fa uns dos anys que han estat enfrascats amb l’enregistrament d’un CD amb la idea de col·laborar amb Obrint Camí, l’associació de persones amb discapacitat de Pego, l’Atzúbia i les Valls. El resultat ja es pot adquirir, ja està a la venda, sota l’idoni títol ‘Cançons per a obrir Camí’.
El camí ha estat llarg i molt enriquidor, tot i que no ha estat de roses. Ens contava Fernando durant la marató solidària amb Obrint Camí, ací a Ràdio Pego, que després de consultar el projecte amb Jaume, excomponent de ‘Diamonds’, van començar a gravar a casa amb un programa de gravació.

I la tecnologia, que tant facilita les coses, les va complicar. L’ordinador es va bloquejar i ho van perdre tot. Malgrat la desil·lució inicial, el cuquet va poder més i, després de trobar un nou programa de gravació digital, Fernando va tornar a mampendre les gravacions junt a la seua germana Dolores.

Quan la gent adquirisca el CD ‘Cançons per a obrir camí’ a l’obrir la caixa podrà llegir, entre d’altres coses, que Fernando i Dolores, han posat en este treball “tota la il·lusió del món”. Un disc que inclou 14 temes variats, contundents. Fernando assegura que, qui conega la seua trajectòria, sentirà satisfacció en escoltar-los i, sobretot, estarà plantant una llavor de solidaritat.
919 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!