Ser o no ser serà la imatge de Carnestoltes de Pego 2016

El seu autor és Rubén Lucas García de Torreaguera (Múrcia). Ha estat elegit per la seua claredat i perquè el missatge de Carnestoltes és directe. El Jurat d’este concurs s’ha estrenat en estes tasques, han estat joves llicenciats en Belles Arts o encara cursant els seus estudis superiors.
Ja coneixem la imatge que anunciarà les Carnestoltes de Pego 2016. Ha estat triada este matí amb un jurat que s’estrenava en estes tasques. El Jurat ha estat format per joves pegolins i pegolines que estan cursant Belles Arts o ja s’han llicenciat. L’elecció, explicava la regidora de Festes, Rebeca Bañuls, ha estat perquè «el jovent és qui participa en les Carnestoltes».
Així, hui Alberto Lucas, Laia Alemany i Clàudia Molina s’han estrenat com a Jurat. Esta última, que ha estat portaveu, explicava a Ràdio Pego que ha estat una «experiència molt enriquidora» perquè, «tot i que portes anys en el món de l’art, aprens i els companys et mostren coses noves que potser no han apreciat per tu mateixa». Assegura que repetiria.
Rebeca Bañuls ens anunciava en directe, a l’Informatiu de les 13.15h., que Ser o no ser de Rubén Lucas García ha estat l’obra guanyadora d’enguany. L’autor és natural de Torreaguera, Múrcia. Esta obra s’ha elegit entre les 15 presentades. Un número no molt elevat, però que, per la qualitat de les obres, ha fet «complicada» la tria.
La portaveu del Jurat, Clàudia Molina, explicava justament això, que «ha sigut prou complicat perquè ens agradaven uns quants». No obstant, Ser o no ser ha estat triat com a cartell guanyador perquè «era clar i expressava concisament el missatge de Carnestoltes», a més, «la tipologia era molt inequívoca».947 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!