Intersindical-Marina Alta i CC.OO-Les Marines convoquen a la classe treballadora

El proper dissabte, a les 12.30 del matí, a la Plaça de l’Ajuntament d’Ondara per defensar els drets socials i apostar per la regeneració democràtica. De moment ja s’ha afegit a esta crida la Plataforma en defensa de l’educació pública de la Marina Alta.
Els treballadors i les treballadores, estiguen en actiu o aturats, de la Marina Alta estan cridats a la mobilització este dissabte. Intersindical-Marina Alta i CC.OO-Les Marines, davant les agressions que està sofrint la classe treballadora a la comarca; en educació, sanitat, ocupació, desnonaments, dependència i transport públic, a més de la situació de minva del sistema democràtic generalitzat que estan afectant a les institucions de l’estat espanyol, autonòmic i local, fan una crida a la mobilització social a la Marina Alta i proposen “un dia de lluita”.

Els dos sindicats recorden que la comarca compta amb 17.000 aturats/des, amb la “privatització de la sanitat, repagament i minva de la qualitat assistencial”, amb “supressions d’aules d’educació pública”; amb “1 desnonament diari”; amb “ corrupció”; amb la “dependència en perill” i sense “àrea sociosanitària de La Pedrera”. Per totes estes mancances que suposen una pèrdua considerable del sistema de benestar, asseguren que “esta situació només pot tenir una resposta: la resistència i la lluita”. I en base a això, fan una crida a “la classe trelladora de la Marina Alta” perquè isquen “al carrer”.

CC.OO.-Les Marines i Intersindical-Marina Alta convoquen una concentració el dia 9 de març a les 12’30 hores a la Plaça de l’ajuntament d’Ondara.
A esta convocatòria ja s’ha adherit la Plataforma en defensa de l’educació pública de la Marina Alta. Comuniquen, a través d’una nota de premsa que “ ens sumem a la concentració que es farà a Ondara en defensa, no sols de l’educació pública i de qualitat, sinó també en defensa de tots els nostres drets socials”.
544 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!