Inaugurada la nova seu de la Tendeta Solidària

Esta està situada a la plaça del Mercat, a l’antic bar Mercat, substituint el Banc d’Aliments de Pego. La Tendeta Solidària és una tenda de roba de segona mà que gestiona l’ALMA Pro-Infancia. Esta associació té com a objectiu ajudar a les xiquetes i els xiquets més desafavorits del municipi. ALMA està en procés de convertir-se en fundació. Pel que fa a la Tendeta Solidària estarà oberta de dilluns a divendres de 10.30 a 13h.

P1290886La Tendeta Solidària no és nova a Pego. El que és notícia és que hui han inaugurat el nou espai on estaran a partir d’ara. I ho ha fet amb l’èxit de resposta que solen tindre totes les convocatòries d’ALMA Pro-Infancia, amb moltíssima gent esperant l’obertura del nou local. Este està situat a l’antic bar Mercat, a la plaça del Mercat. Un lloc més visible que l’anterior i on podran arribar a més gent de Pego que potser encara no coneguera la seua existència.

La Tendeta Solidària és una tenda de roba de segona mà gestionada per ALMA Pro-Infancia, dedicada a ajudar a aquells xiquets i xiquetes més desafavorits. Com deia Luci Argüello, «la Tendeta Solidària és una segona oportunitat», no només per a la roba que allí es ven, sinó i, sobretot, «per als xiquets perquè amb els diners que es recapten es faran projectes o es continuaran fent projectes a favor de la infantesa pegolina».

P1290890La presidenta d’ALMA, Luci Argüello, explicava Ràdio Pego «el canvi s’ha pogut realitzar perquè hi hagut una reestructuració en l’antic centre de salut, al carrer Llavador», un espai on tenien seu moltes associacions sense ànim de lucre de la localitat. Algunes d’elles, però, han passat a l’Espai Veïnal Antic Institut, el que ha permès el Banc d’Aliments que fins ara estava a la plaça del Mercat, ara puga tornar al seu lloc d’origen.

Amb motiu de la inauguració de la nova Tendeta Solidària, Argüello, avançava a Ràdio Pego que «ALMA Pro-Infancia està en procés de convertir-se en una fundació per a què en el futur no es desvirtue el motiu pel qual va nàixer, la infantesa».

P1290888La regidora de Participació Ciutadana, Rebeca Bañuls, que ha estat present durant la inauguració de la Tendeta Solidària, ha manifestat que «el canvi de situació de la Tendeta Solidària significa que elles podran dur a terme moltíssimes més activitats de les que duien abans» i és que confiava que «ací la gent vega més el productes que duien, que les conega més, que puguen obrir-se més al poble». Rebeca Bañuls subratllava la importància del projecte solidari que hi ha al darrere. Un projecte que, avançava, «a poc a poc anirem descobrint».

 

1922 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!