Importants subvencions a l’area del creama

L’ajuntament ha rebut ajudes per a la reforma del mercat municipal, les classes d’informàtica i la promoció de fires de comerç des de dues conselleries i la Diputació. En total el Creama ha rebut vora 30.000 euros. Des de Creama, el regidor de l’area, el nacionalista Joan Carles Cambrils, ha anunciat importat subvencions procedents de diferents administracions principalment des de Diputacio i la conselleria. La primera inversió hi hi ha produit per a les reformes del mercat municipal que permetrà l’ajuda municipal siga inferior.

Així mateix, el comerç rebrà ajudes per a les diferents fires que es projecten per a revitalitzar un sector tan important com el comerç. Així mateix s’han rebut ajudes per a l’aula d’informatica per la qual ja han passat més de 150 alumnes.

Finalment el departament de Creama també hi ha rebut una subvenció per a finançar les obres realitzades des de l’oficina. Cambrilos va agrair a les diferents administracions l’ajuda rebuda i va destacar la tasca que es realitza des del departament de Creama que te uns costos molts baixos i en canvi ofereix un important Server a tota la població.

521 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!