I sorteig de VPO a Pego

Amb una mitja hora de retard ha començat al saló de plenaris de l’Ajuntament de Pego l’esperat sorteig dels habitatges protegits en venda per part de l’Institut Valencià de l’Habitatge. La llista de l’ordre del sorteig eixiran publicades a la pàgina web de l’IVVSA, www.ivvsa.gva.es. La directora general d’Habitatge i Projectes Urbans, Mª Jesús Rodríguez ha declarat que “estem treballant conjuntament per a desenvolupar un programa plurianual per al desenvolupament i el foment d’habitatge protegit en el que, a més de la cessió de solars concrets i el desenvolupament, estem estudiant actuacions urbanístiques”. Amb mitja hora de retard s’ha començat el 1r sorteig de les cases protegides a Pego. El saló de plenaris de l’ajuntament de Pego es trobava ple de gent expectant l’inici del sorteig, ja que aquest els pot donar la clau per accedir a un habitatge de protecció oficial, el que implica uns avantatges econòmics que faciliten el pagament d’aquestos, ja que, en d’altres, el preu mitjà dels habitatges inclosa la plaça de garatge i el traster està al voltant dels 88.700 euros. La inversió de la Generalitat per a l’edificació d’estos immobles supera els 2’5 millones d’euros.

Dos bombos transparents han estat els protagonistes del projecte “Creant Realitats”, perquè d’ells han eixit totes les boles que donaven l’ordre d’accés als 23 habitatges que se sortejaven. El director de l’Ivvsa, Joan Pradells ha recordat la distribució dels 23 habitatges, “15 d’ells tindran 3 habitacions, 6 disposaran de dos cambres i els dos restants seran estudis d’una sola habitació”.

D’altra banda, la directora general de l’habitatge i projectes urbans, Maria Jesús Rodríguez, ha agraït a l’Ajuntament de Pego “la col•laboració que està tenint amb la Generalitat Valenciana a l’impuls de l’Habitatge Protegit amb la cessió del solar”. Rodríguez ha afegit que “estem treballant conjuntament per a desenvolupar un programa plurianual per al desenvolupament i el foment d’habitatge protegit en el que, a més de la cessió de solars concrets i el desenvolupament, estem estudiant actuacions urbanístiques, en este cas concretament, estem treballant sobre un sòl per a unes 500 cases protegides”.

Així mateix, ha manifestat la directora general que el projecte que actualment s’està desenvolupant “no és de gran magnitud ni de gran tamany però si de gran qualitat”.

El sorteig que ha tingut lloc aquest matí al saló de plenaris de l’ajuntament de Pego també ha comptant amb la presència de la regidora d’urbanisme, Ana Aparisi i del gerent de l’IVVSA, Javier Sogorb. A més ha estat present un notari. D’altra banda, la gent que estava present ha pogut seguir el sorteig per pantalla gran i pels micròfons, ja que s’ha projectat en pantalla gran i en ordinador, simultàniament, el número de les boles que anaven eixint i el nom de la persona a la que corresponia cada número.

El resultat del sorteig que s’ha realitzat hui a Pego s’exposarà en la pàgina web de l’IVVSA www.ivvsa.es i es posarà a disposició del públic en les dependències del carrer En Bou 9-11, avinguda de la Plata, 50 i carree Vinatea 14, de València, així com en les oficines de Castelló en la Plaça Huerto Sogueros 7 i les d’Alacant ubicades en el Carrer Girona 4. També estaran exposades a l’Ajuntament de Pego.


711 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!