I Demostració de Tai Xi i Kung Fu a Pego

El dissabte 24 de 11 a 12 al Teatre Municipal es realitzarà la primera demostració artístico-esportiva de dos de les disciplines orientals més conegudes a occident com són el Tai Xi i el Kung Fu. En l´acte participen al voltant de 50 xiquets i xiquetes de Carolina Sala i Rosalia Bondia que han estat practicant des del mes d´octubre amb els professors del Centre Uma. Amb els anys, les activitats extraescolars han pres un important protagonisme en el dia a dia dels xiquets i xiquetes. Cada vegada tenen un ventall més ampli i més variat per a enriquir la seua formació amb disciplines abans inimaginables per als infants. Prova d´això la tenim en la I Demostració artístico-esportiva de Tai Xi i Kung Fu que ha organitzat el Centre UMA i que tindrà lloc demà mateix al Teatre Municipal d´11 a 12 del matí. En aquesta activitat participen al voltant de 75 persones, un gruix important de les quals, aproximadament 50, són xiquets i xiquetes dels col•legis pegolins Carolina Sala i Rosalia Bondia. Però a més, es podrà contemplar l´art de veterans i adults que també practiquen aquestes disciplines.

El nivell de cada exercici que forma part de l´exhibició mostrarà els coneixements de cada grup, perquè hi ha alumnes que van començar el curs extraescolar a l´octubre i altres que fa més temps que hi practiquen. Tot i això activitats d´aquest tipus sempre constitueixen un repte personal d´afiançament d´allò après durant mesos o anys. Joanra Mestre explicava que el mètode d´ensenyança s´adapta a les edats. Els jocs són una eina bàsica per a què els més menuts i el que ara s´inicien, aprenguen a respectar-se i moure´s correctament, entre d´altres coses.

Amb aquesta demostració Pego podrà saber alguna cosa més sobre el Tai Xi i el Kung Fu, arts mil•lenaris de la Xina que imprimeixen harmonia i dinamisme a qui els practiquen. Recordar, a més, que dimarts i divendres de 3,30 a 4,30 de la vesprada es realitzen classes per a adults al Pavelló Municipal Ausiàs March. Joanra Mestre convida a la ciutadania a l´acte.
861 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!