I Concurs de cartells per a la I Fira ‘Pego també tapeja’

L’impulsa la regidoria de Turisme i Creama Pego amb la intenció d’incentivar la participació dels seguidors de les xarxes socials. El tema són les tapes, el format serà exclusivament digital. La data límit per a entregar cartells i per a les votacions és el 10 d’abril fins a les 13h.
La regidoria de Turisme i Creama Pego impulsa el I concurs de cartells per a la I Fira “Pego també tapeja”. Esta iniciativa naixia després de la segona reunió al voltant de la fira duta a terme amb els restaurants de la localitat.

Amb el I concurs de cartells de la I Fira ‘Pego també tapeja’ es pretén “donar-li més difusió a la fira incentivant la participació dels seguidors de facebook de Turisme, Creama i els propis restaurants”.

Potser siga considerat el concurs més breu del moment perquè les persones que estiguen interessades en participar només tenen una setmana per a entregar els cartells. El millor és que es decidisquen amb promptitud perquè aquelles persones que voten tindran el mateix termini per a fer-ho. La data límit per a una i altra cosa és el dijous 10 d’abril, ja que es vol presentar el cartell abans de Setmana Santa amb la intenció que la població s’assabente durant eixes dates.

Les bases es poden consultar a la pàgina web de Turisme: www.pegoiles.es

http://www.pegoilesvalls.es/files/actividades/files/bases_concurso_tapas_pego.pdf546 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!