Diumenge, final de la II lliga comarcal de tir i arrossegament

El camp de tir de Pego viurà diumenge la gran final de les cinc categories en què està divida la lliga. Entre els millors classificats, a l’espera de la darrera prova, haques de Pedreguer, Gata, Ondara, Dénia i Pego.
Diumenge que ve arriba el moment de la veritat per a les haques participants en la II lliga comarcal de tir i arrossegament que s’ha dut a terme al camp de tir de Pego els diumenge 2 de febrer, 2 de març i, finalment, 6 d’abril. Un acte més que el Club Esportiu Els Carreters ha aprofitat per a celebrar els 40 anys de tir al municipi.
Cinc són les categories en què es concursa i, amb les dos proves disputades, hi ha quatre cavalls, en quatre categories (a excepció de la 3ª) que hi destaquen amb una puntuació de 10. Per categories són:

– 1ª categoria: ‘Furia’, de Josep Costa (Pedreguer).
– 2ª categoria: ‘Dinamita’ de Biri (Gata)
– 3ª categoria: És on més participants hi ha i on la puntuació màxima s’ha quedat en 9 i és per a ‘Castanya’, de Guillem (Ondara).
– 4ª categoria: ‘Pilgrin’, de José Gilabert (Dénia)
– 5ª categoria: ‘Brillante’, de Carlos Pascual (Pego).

El desenllaç i la puntuació defintiva se sabrà este diumenge, 6 d’abril, al camp de tir de Pego. Des de les 8 del matí i fins les 9.30h., es pesaran els cavalls. Després serà el moment de competir.

El primer classificat de cada categoria tindrà premi en metàl•lic. Al segon i tercer classificat de cada categoria se’ls entregarà un obsequi.
603 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!