Huit nous fitxatges per al Pego CF

Vicente Flor, Simó, Abel, Lluís Vázquez, Romero, Carillo, Valero i Delgado són els huit nous titulars del Pego que reposa tot el seu equip, renovant només a cinc dels jugadors de la passada temporada. El Pego ja té pràcticament conformat el seu equip per a la nova temporada. Després de l’anunci d’una segona ronda de fitxatges, ha renovat tan sols a cinc dels jugadors de la temporada passada: Borja, Turbi, Guillem, Tomaca i Beltrán. A més ha pujat al primer equip a Frede i a Navarro i ha lligat a Simó, Toni (de l’Oliva) i a Peralta (del Torrelevante).

Ahir es van avançar els noms de huit nous fitxatges. El primer d’ells és Vicente Flor, porter sub 23 que arriba des de l’equip B del Vila-real, igual que Abel, jugador de banda dreta.

Quant a la zona de darrere, els rogets comptaren amb el central Simó, procedent del Quart, i Lluïu Vázquez, del filial del Castelló. En el mateix ja que Vázquez, un altre fitxatge, Victor Romero, exjugador del Vall d’Uxó.

Com a jugadors més ofensius, el club ha fitxat Carrillo, un mediapunta que arriba des del Tavernes, i a Valero, atacant que va formar part de les files de l’Utiel l’any passat. Finalment el club pegolí tindrà un nou 9, Juan Delgado, que militava al Mazarrón.
667 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!