El pegolí Orihuel s’imposa en el Santíssima Sang de Dénia

El pegolí Alejandro Orihuel va aconseguir imposar-se ahir al matí en el 28é Trofeu Santíssima Sang de Dénia, una prova que transcorre pels carrers més cèntrics de la ciutat amb el crono d´1 hora 11 minuts i 23 segons. El jove ciclista de Pego es va sentir satisfet de la seua victòria, i va reconèixer que si bé no és un esprinter nat, al final va aconseguir el seu comès.

Alex Orihuel milita al Club Ciclista Ontinyent, perquè enguany no s´ha format colla ciclista a Pego, on havia estat afiliat fins a la seua disolució.

La prova va ser tot un èxit de participació amb 90 ciclistes inscrits. Durant la carrera, composada per 50 voltes a un circuit que transcorria pels carrers Colom, Marqués de Campos, Tremp de Sant Telm, Calderón i Diana, el gran grup es va mantenir unit fins a la volta 30, en la que es va produir l’escapada de diversos corredors fins a la meta.