Hui comencen les rebaixes a Pego

I l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego ho fa convidant a tot el poble a passar pels seus establiments de vesprada per a gaudir de l’ambient festiu. Hui obriran a partir de les 18, 18:30h i tancaran més tard els comerços. Estos tenen sorpreses preparades per a qui els visite.
Hui comencen les rebaixes a tot el País Valencià. També a Pego. Però ací l’Associació de Comerciants i Professionals ho ha volgut enllaçar amb les Festes patronals i per això hui tenen preparada una jornada ben especial.

Així, els comerços esta vesprada obriran sobre les 18 o 18:30h., i tancaran més tard del que és habitual. Així mateix, hi haurà activitats diverses preparades a la Plaça de l’Ajuntament, al carrer Poeta Lorente, al Ramon i Cajal i al Sant Antoni de Pàdua, entre d’altres.

Però les activitats per a unir-se a les Festes de Pego de l’Associació de Comerciants i Professionals de la localitat no acaben ahí, ja que demà han preparat la reedició de la Gastrotapa al Passeig Cervantes, a partir de les 18:30h.

Les rebaixes, ens recorden des de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, comencen hui i finalitzaran l’1 de setembre.


705 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!