Hidrogeòlegs de tot el món visitaran el Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva


L
‘Institut Geològic i Miner d’Espanya (IGME) ha organitzat la 1a Edició de l’Hidrogeodia 2019, que es commemora dissabte amb motiu de la celebració, avui, del Dia Mundial de l’Aigua. És per això que l‘associació Internacional d’Hidrogeòlegs durà a terme el dissabte una visita guiada per l’aiguamoll que transcorrerà per la zona del riu Bullent i la Marjal de Pego des de les 9 del matí fins les dos de la vesprada.

L‘Hidrogeodia, és una jornada de divulgació de la Hidrogeologia i de la professió de l’hidrogeòleg, que consta d’activitats gratuïtes, guiades i obertes a tota mena de públic, sense importar els seus coneixements en la matèria.

Els objectius de l’Hidrogeodia són dos. Per una banda, donar a conéixer les aigües subterrànies i la seua importància per al desenvolupament i benestar de la societat i per al bon funcionament dels ecosistemes.

D’altra banda, posar de manifest el paper que juguen les aigües subterrànies en un context de canvi global, tant des del punt de vista climàtic com socioeconòmic.

2026 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!