Gran Victòria del Pego al Cervantes

Els rogets toquen la permanència amb la punta dels dits, encara que la imatge de l’equip ens fa somniar en un final de lliga més tranquil i divertit per a tota la parròquia pegolina. La derrota a casa del líder és ja aigua passada. Lema es va mostrar ahir molt agraït als jugadors i més optimista que mai al afirmar que “podem guanyar a qualsevol” Presentava la vesprada del diumenge moltes incògnites des del principi. El Pego va perdre davant el Dénia la setmana passada per 4 gols de diferència i l’equip, molt irregular en la seua primera ronda del campionat podria entrar en una dinàmica dolent. No sols per perdre davant el líder, sinó per la imatge donada.

Però el Pego de Nino Lema és molt distint a l’equip que va iniciar la competició: se sacrifica i creu en les seues possibilitats, estan molt bé ubicats al terreny de joc i a casa coneixen les dificultats del Cervantes i les fan valdre. Lema destacava als micròfons de Ràdio Pego que el resultat era perfecte, tot i mostrar-se autocrític en el gol visitant

La primera part va ser totalment del Pego i es va lluitar, sobretot, al centre del camp amb pilotades penjades a les àrees. La segona part es va posar prompte de cara amb l’expulsió del jugador del Novelda Àngel per una dura entrada a Tomaca. Segona targeta groga i al carrer.

No obstant, l’empat era bo per al Pego ja que el Novelda es jugava la promoció. Però al minut 60 en un ràpid contracop va marcar el Novelda i el Pego va modificar el seu esquema per a llençar-se a l’atac i al minut 72 Sergio Floro empatava el partit amb un dispar des del seu costat que va sorprendre al porter visitant. Tres minuts després, el Pego també es quedava amb 10 jugadors per roja directa a Borja.

Els rogets no baixaren la seua intensitat i al minut 91, Juande donava la victòria als local de cap. Un gol de garra, com aquest Pego de Lema. El tècnic va destacar també que després de 31 jornades l’equip havia estat capaç de remuntar un marcador en contra.

La victòria d’ahir també va servir per a tancar la ferida del diumenge passat. De fet els jugadors van treure l’autoestima per sobreposar-se a les dificultats. Lema va discrepar respecte a algunes crítiques realitzades pel joc de l’equip a Dénia i va agrair i destacar la llavor del porter, Vicente Flor.

Repassem ara la resta de resultats de futbol i bàsquet que s’han produït al llarg del cap de setmana.

RESULTATS DELS PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

Diumenge, 11/03/07.

El juvenil guanya en Catarroja per 0 a 1 amb un gol de Jato. Amb aquesta victòria el juvenil s’estabilitza en la meitat de la taula de classificació

El revés de la moneda futbolística d’aquest cap de setmana ha sigut el Pego B que perd a El Verger (16:30 h), per 2 a 0, en un derbi que li haguera pogut ser més favorable als xicots del Pego.


BASQUET. 10 – 11 de març de 2007. Jornada 22.

Juguen a casa els juniors. Al pavelló Ausiàs March.

JUNIOR MASCULÍ. Primera grup D. Dissabte, 19:30 h.
CB Pego 55 – Escoles Esportives Ondara 69

JUNIOR FEMENÍ. Preferent grup 1. Diumenge, 12:00 h.
CB Pego 43 – Universitat Politècnica de València – Meliana 39

El divendres varen jugar el partit que corresponia a la setmana que ve (avançant-lo per el tema de les falles) amb el següent resultat:
CB Alboraia 57 – CB Pego 48

Juguen fora de casa els sèniors.

SÈNIOR MASCULÍ. Primera grup C. Divendres.
Club NB Xàtiva 73 – CB Pego 69

SÈNIOR FEMENÍ. Preferent grup D. Darrer partit de la lliga.
Dènia BC 50 – CB Pego 57


NOTA: Al programa de “l’Esport a Ràdio Pego” d’aquesta nit es donaran més resultats del futbol base i del bàsquet escolar, i endemés tindran com a convidats a la gent del futbet masculí.


581 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!