Gran èxit de públic en la inauguració de l’Exposició Col•lectiva de l’FPA

Ahir de vesprada el Centre d’Exposicions “Museu d’Art” de Pego estava de gom a gom per a veure els resultats dels distints cursos que s’han realitzat a l’Escola d’Adults. Enguany les tres modalitats exposen juntes: restauració de mobles, boixets i pintura. Així que la primera i la segona planta del Museu exhibeix varietat de mobles restaurats, quadres amb temàtiques diferents i algunes delicades peces de boixet. L’exposició estarà oberta fins 10 de juny. Parlem d’art perquè el Centre d’Exposicions “Museu d’Art” de Pego ahir de vesprada estava ple de gom a gom. El motiu era la inauguració de l’Exposició Col•lectiva del Centre Municipal d’FPA de Pego que exhibirà per a tot el poble una selecció de treballs que s’han realitzat durant aquest curs 2006-2007 en els tallers de restauració de mobles, de boixets i de pintura.

A través d’una composició de fotografies digitals que es projecten regularment en un televisor al si de l’exposició, els visitants podran conèixer part del treball que han anat fent durant quasi un any els i les alumnes de l’Escola d’Adults. Tots els tallers programats per al curs 06/07 han tingut una gran rebuda entre la població, ja que el nombre d’alumnes és d’una mitjana de 40 per taller, amb una presència massiva de dones.

Durant la inauguració el regidor d’educació en funcions, el nacionalista Àngel Sendra, declarava que la tasca de les professores, Maite Sendra en restauració de mobles, Àngela Miralles en boixets i Mònica Pérez en pintura ha estat lloable i això és el que es pot contemplar al Museu.

Maite Sendra, encarregada del curs de restauració de mobles se sentia satisfeta de l’evolució del curs i destacava que tot i que enguany la presència de mobles restaurats en el gruix de l’exposició és menor, creu que la representació és bastant eloqüent al respecte de la tasca realitzada.

Per la seua banda, Mònica Pérez, professora de pintura, donava l’enhorabona a totes i tots els alumnes. A més, assegurava que se sentia molt contenta de poder veure el conjunt de l’obra pictòrica que s’ha anat gestant al llarg del mesos de classe i destacava la comoditat de l’espai on treballen.

Les persones que desideisquen apropar-se al Museu d’Art podran veure quadres abstractes, bodegons, paisatges, nus, entre d’altres. Pel que fa als mobles hi ha còmodes, perxers, tauletes de nit, hamaques i altres. Així mateix es poden contemplar peces teixides amb la laboriosa tècnica del boixet. L’Exposició Col•lectiva estarà oberta fins el 10 de juny en l’horari habitual del “Museu d’Art”.
375 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!