2000 consultes en la finestra interactiva de Pego en dos mesos

Més de la meitat de les consultes han sigut en valencià. Els apartats més visitats han sigut les festes i visites d’interés, seguit de la guia de carrers, el parc natural, esports i senderisme. Les noves tecnologies arriben cada vegada a més llocs. La major part de les vegades és per a facilitar la tasca de les persones que les utilitzen. En aquest cas, a Pego va arribar, fa dos mesos en forma de finestra interactiva a la façana de l’ajuntament de Pego per a facilitar informació d’interès turístic.

Des què la finestra interactiva està instal•lada a l’exterior del consistori s’han efectuat més de 2.000 consultes. Més de la meitat d’aquestes han estat en valencià, el que ve a significar que un gran nombre de pegolins i pegolines, a més d’altres visitants valencians, s’han interessat per la informació que es dóna sobre Pego i les Valls.

Els apartats més visitats han estat: festes i visites d’interès, seguit de la guia de carrers, el parc natural, esports i senderisme. Altres apartats als que es poden consultar són: allotjament, comerços, gastronomia pel que fa referència als restaurants que hi ha al poble i a Les Valls, transports públics i telèfons d’interès. Actualment, ja està tot traduït a l’anglès, per què els turistes estrangers puguen accedir a tota la informació en la seua llengua. També està previst fer una traducció a l’alemany i el francès.

Per altra part, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Pego, el director en funcions de la qual és el nacionalista Joan Carles Cambrils, ha realitzat una reedició del fullet de Pego per a atendre la gran afluència de gent que visita el municipi. S’han editat 5.000 unitats en castellà, 3.000 en anglès, 2.000 en francès i 2.000 en alemany.

Al fullet es fa una presentació del poble: calendari festiu, gastronomia, història, itineraris senderistes, i monuments per a visitar. En breu també s’editarà un tríptic de la ruta de les ermites (Sant Miquel, Sant Josep i Sant Antoni) així com un tríptic del convent i la parròquia de la Sagrada Família. Es faran 2.000 en castellà, 2.000 en valencià i 2.000 en anglès.

Així mateix, a l’oficina de turisme s’han posat a la venda 10 models de postals de Pego i les Valls, clauers i bandoleres, per que els visitants es puguen emportar records turístics d’esta zona.
363 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!