Gastronomia, turisme i festes; la targeta de presentació de Pego a Fitur

Gastronomia, turisme i festes seran els tres pilars que sustenten la representació de Pego a la Fira Internacional de Turisme, Fitur, a Madrid, a partir de demà i fins al diumenge, dia 28.

En l’apartat gastronòmic, la comitiva de Pego té programat un showcooking en el qual participaran dos restaurants del poble, el Rafel i Zorrilla. Delectaran al públic amb els plats tradicionals i autòctons en un dels estands centrals de la Comunitat Valenciana.

També es promocionarà el Festival d’Arts Escèniques, amb la qual el govern socialista ha reformulat el Carnestoltes pegolí. Un esdeveniment que el seu director, Marc Pons, està ultimant ja perquè se celebrarà el dissabte 10 de febrer. La setmana vinent podrem parlar amb ell al respecte.

A més a més, la comitiva pegolina presentarà també en Fitur les recentment estrenades rutes ciclistes, amb la intenció de captar l’atenció d’una altra mena de turisme, el que conjuga esport i naturalesa. I, finalment, es donarà a conéixer una nova aplicació mòbil creada per tal de reforçar les visites al nucli urbà. Una app basada en la realitat augmentada amb la qual el visitant podrà apropar-se i conéixer millor els enclavaments més atractius del municipi.

El regidor de Turisme, Ricardo Sendra, ha manifestat que “El nostre objectiu és donar-nos a conéixer per les nostres diferents virtuts que són també els nostres pilars turístics, la bona gastronomia, l’entorn natural que ens envolta i que afavoreix la pràctica de diferents esports; i també la nostra essència festera”.

262 Visites
Hola!!