Gala de l’Esport i inauguració del recinte de multiactivitats ‘La Trilladora’

La inauguració serà a les 19:30h. i la durà a terme el rector de Nostra Senyora de l’Assumpció, José Daniel Garcia. A partir de les 20:30h. tindrà lloc la Gala de l’Esport pròpiament dita.
Fa temps que estava quasi, quasi finalitzat, però la liquidesa del Consell no permetia que es culminara el que finalment s’ha acabat anomenant recinte de multiactivitats ‘La Trilladora’ i que és un dels projecte del conegut com a Pla Confiança. Dissabte, com anunciava ahir al ‘Taula Oberta’ el regidor d’Esports, Raül Tamarit, este espai s’inaugurarà amb una cerimònia religiosa. Posteriorment, acollint la Gala de l’Esport.

El nom, recinte de multiactivitats, deu venir de la intenció de l’Ajuntament de Pego de fer-lo el centre neuràlgic de moltes actuacions que, fins el moment, se solien realitzar al Poliesportiu Cervantes, situat en una zona bastant poblada. Amb esta nova instal•lació, molts concerts, assajos i altres activitats esportives i no esportives es derivaran fins a ‘La Trilladora’ que compta amb pocs veïns.

En la gala de l’Esport es presentaran tots els equips dels diferents esports que tenen escola i que es practiquen a Pego, Futbol, Bàsquet, Natació, Atletisme, Pilota o Escalada; després hi haurà un sopar de germanor i música per a gaudir de la Nit de l’Esport a Pego.

Les persones interessades a assistir poden inscriure’s a l’Ajuntament a la Regidoria d’Esports, o bé als monitors dels diferents esports, per tal de calcular quantes taules i cadires es necessitaran per al sopar de germanor, ja que l’esdeveniment és d’entrada gratuïta.


638 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!