Furten, la nit de Reis, el coure de la bassa del Rajolar

Propietat de la SAT Bullentó. Ho feren mentre el sistema de reg estava en funcionament. L’alcalde i regidor de seguretat ciutadana fa una crida a la població perquè avisen a la Policia Local o a la Guàrdia Civil quan detecten gent en actitud sospitosa.
El passat 5 de gener, la nit de Reis, no tot van ser regals al poble de Pego i és que durant aqueixa vesprada-nit, algú –tot fa sospitar que una banda organitzada- va furtat tot el material elèctric de la bassa del Rajolar que pertany a la SAT Bullentó.

Apuntava Ortolà que aquest tipus de robatori és fruit “de bandes perfectament organitzades que saben a quines hores actuar” i és per això que instava a la població a col•laborar en el moment en què detecten qualsevol cosa sospitosa que avisen, perquè, apuntava “és importantíssima la seua col•laboració”. Aclaria el regidor de Seguretat Ciutadana que “la Policia no farà constar el seu nom, simplement es tracta de que donen informació”.

Una de les particularitats d’aquest robatori és que “els fils de coure s’han furtat en tensió […] és a dir, fils de coure que porten un voltatge impressionant”, relatava el regidor de Seguretat Ciutadana. Aquesta dada confirma a les forces i cossos de seguretat de l’estat i, així ho expressava Carmelo Ortolà, que es tracta de bandes “organitzades i altament professionalitzades”.

Insistia el responsable de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Pego en fer una crida a la població perquè col•labore i, “si veuen persones sospitoses pel camp, si veuen algun tipus de furgoneta o alguna cosa que els cride l’atenció”, que telefonen a la Policia Local tot i que després no siga res, aplicant la dita que ‘més val prevenir que curar’. I recordava que si es telefona a la Policia Local de Pego des d’un fix només cal marcar el 092. Si es telefona des d’un mòbil s’haurà de marcar el 96 557 01 18. Carmelo Ortolà reiterava el fet de l’anonimat en l’avís.

Aquest robatori de coure a la bassa del Rajolar li costarà a la SAT Bullentó, només en reposar el material furtat, al voltant de 13.000 euros.
691 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!