Focus Pyme Marina Alta, l’1 d’octubre, per via telemàtica

Creama i els Centres Europeus d’Empreses Innovadores, el CEEI, han organitzat un Focus Pyme i Emprendiment Marina Alta 2020. Una jornada que es farà l’1 octubre via online i que es titula «Impulsant el comerç de proximitat en la nova normalitat».


A través de la plataforma Zoom, el Focus Pyme i Emprendiment Marina Alta es desenvoluparà al llarg del matí del dijous dia 1 d’octubre. A partir de les 12 del migdia es succeiran diferents conferències, fins a les quatre i mitja de la vesprada, per tal d’analitzar la situació actual dels comerços de proximitat i donar-los eines per a augmentar la seua facturació en les actuals circumstàncies.


En la inauguració, a les dotze, intervindran Júlia Company, directora general de l’IVACE, Sebastián Cañadar, president del Creama i José Javier García Zamora, president del CEEI d’Elx.


A continuació, s’iniciarà les ponències, en les quals es parlarà de les tendències del retail davant el repte de la COVID i s’analitzarà el paper dels Marketplaces com els nous centres comercials de la venda online. Els ponents seran Jaume Serra Miguel, gerent de Xàbia Històrica, César Palazuelos, secretari d’aquesta mateixa associació de comerciants i consultor de màrqueting i comunicació online. Fabián López, fundador de turronesydulces.com. Especialista en Magento i en Màrqueting online orientat a conversió. Pablo Marzal Garrigós, coordinador del departament digital de turronesydulces.com . I Isidro Fernández, director negoci digital SEUR Alacant.


Les inscripcions per a seguir el FOCUS PYME i Emprendiment estan ja obertes. Es poden realitzar via online, en el web del CEEI Elche.

524 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!