Fireta de llibres anarquistes demà a Pedreguer en col·laboració amb el grup de joves de Pego encausats

La Fireta del Llibre Anarquista de la Marina es farà demà dissabte a Pedreguer, de les 10 del matí a les huit de la vesprada.


Aquesta iniciativa ha estat organitzada pel Grup Anarquista de la Marina, el qual compta amb el suport de l’Ateneu Popular de Pedreguer, i el grup de joves encausat de Pego. De fet, la recaptació del servei de beguda i menjar a la barra serà donat a aquests joves antifeixistes pegolins.


La fireta constarà de dos espais diferenciats i contigus. Un estarà al parc de la lluna, on es farà una trobada d’editorials, distribuïdores i llibreries amb llibres, premsa i material anarquistes. El segon espai és el local de l’Ateneu Popular de Pedreguer, on hi haurà tres presentacions de llibres. A les 12 del migdia serà el torn del llibre «La plaga de nuestro tiempo», de Juanma Agulles.


A les cinc de la vesprada es presentarà el llibre «Antología literaria Ricardo Flores Magón», d’Ignacio Marín.


I a les set es presentarà «La columna de hierro», de Miquel Amoròs.


Des de l’organització s’ha informat que durant tot el dia, de les 10 a les 20 hores, hi haurà a la seu de l’Ateneu servei de barra, com hem dit, tota la recaptació serà per al grup Encausats Pego, per ajudar-los en les despeses del seu cas, el qual el Grup Anarquista de la Marina considera «repressiu».579 Visites
Hola!!