Fins el 30 de juny es pot visitar l’exposició que mostra les obres presentades al 40é Certamen Nacional de Pintura ‘Vila de Pego’

Rep, a qui visita el Centre d’Exposicions Museu d’Art Contemporani de Pego, l’obra guanyadora de l’edició 2016, ‘Anomía‘ de Ximo Real. En llocs destacats també es troben les obres amb menció, la de Fernando Jiménez Fernández, ‘Introselenita 12‘ i la de Maria González Garrigues, ‘Ab Grunat‘.
Amb la lectura de l’acta que recull la decisió del jurat del 40é Certamen Nacional de Pintura ‘Vila de Pego’, s’inaugurava la mostra que recull les obres més destacades que s’han presentat en l’edició de 2016. L’exposició estarà oberta al públic al Centre d’Exposicions Museu d’Art Contemporani de Pego (carrer Hospital) fins el 30 de juny. L’horari de visita és de dilluns a dissabte de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.


El guanyador de la 40ª edició del Certamen Nacional ‘Vila de Pego’, Ximo Real va explicar que «sempre li he tingut una especial estima a este concurs i, de fet, tots els anys he presentat un quadre i tots els anys me l’han seleccionat». Comentava que va ser a través d’un amic que s’havia presentat cap a l’any 2000 al Certamen pegolí i havia estat seleccionat pel jurat, quan es va assabentar de l’existència del Certamen i, per com li ho va dir l’amic «pareixia com si fora una cosa enorme». «El quadre m’agrada molt i és un d’eixos quadres que sap mal que se’n vagen», confessava Ximo Real.L’alcalde va prendre la paraula per a afirmar que «és un honor per a nosaltres continuar en este certamen i que, tant la gent que exposa com el jurat, tinguen el gust d’estar amb nosaltres». Després de felicitar el guanyador d’esta edició i també les dos mencions honorífiques, Enrique Moll va expressar que, de cara al futur «esperem dotar-la millor», però per això cal tenir una consolidació econòmica al consistori.

1150 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!