Extingit el foc declarat al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva

Tot apunta que l’incendi ha sigut intencionat per la situació en què es trobava la zona de canyís afectada, molt pròxima als camps d’arròs. A la zona s’han desplaçat 3 vehicles del consorci de bombers d’Alacant, 1 unitat de bombers forestals i una autobomba. Les flames han afectat 1.500 m2 de canyís.
En aproximadament una hora les unitats d’emergència desplaçades al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva han aconseguit extingir el foc que s’ha declarat cap a les 13.45h., en una zona de canyís. Han actuat 3 vehicles del consorci de bombers d’Alacant, 1 unitat de bombers forestals i una autobomba.

A les 14.45h., la regidora de Medi Ambient, Laura Castellà i el cap de la Policia Local han informat que el foc ja havia estat extingit pels bombers. Les flames han cremat 1.500 m2 de canyís i dos remolcs abandonats que hi havia amagats en la zona afectada per les flames. Esta, situada al camí Marjals, abans d’arribar al Salinar es trobava molt aprop de la zona de cultiu de l’arrós el que fa pensar als bombers que el foc ha estat intencionat.759 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!