4 pegolines finalitzen cursos de formació d’educador/a de menjador

Junt amb d’altres participants a este curs de formació que ha impulsat la xarxa de regidories de Joventut de la Marina Alta per a ajudar a preparar el jovent i donar-los l’oportunitat de tenir, encara que temporal, una possibilitat de treball a l’estiu.
Esta setmana passada, de l’11 al 15 de juliol, de 16 a 21hores, es va dur a terme al Casal Jove de Benissa el curs de formació permanent “El comedor escolar un espacio para la dinamización de actividades de tiempo libre en centros educativos” dirigit a joves a partir 18 anys, organitzat per la Xarxa de Regidories de Joventut de la Marina Alta. A més, es va desenvolupar, a Calp, el curs de l’IVAJ d’educador/a de menjador. Dos nivells distints de la mateixa formació.
La Xarxa comarcal està integrada per les Regidories de Joventut de Dénia, Xàbia, Calp, Ondara, Teulada-Moraira, Xaló, El Poble Nou de Benitatxell, Gata de Gorgos, Pedreguer, Benissa, Alcanalí, El Ràfol d’Almúnia, Benimeli, Orba i, des d’enguany, a Pego. És per això que a estos cursos de formació han assistit alumnes de distintes localitats de la Xarxa, entre l’alumnat, hi havia quatre pegolines que han finalitzat satisfactòriament els seus cursos corresponents.
“El comedor escolar un espacio para la dinamización de actividades de tiempo libre en centros educativos” és un dels cursos que va demanar la Xarxa de Regidories de Joventut de la Marina Alta per tal de facilitar el jovent de la comarca la seua preparació i donar-los l’oportunitat de tenir, encara que siga d’una manera temporal, una possibilitat de treball.
L’objectiu final de la Xarxa de Regidories de Joventut de la Marina Alta és, atès que els recursos de Joventut són en general escassos, unir esforços i crear sinergies perquè, a poc a poc isquen projectes interessants per a la gent jove de la comarca. A més, la Xarxa també permet comprovar que les dificultats que es poden trobar a una i altra regidoria de Joventut són compartides, el que incentiva l’intercanvi de solucions que s’hi van trobant als problemes que van eixint ací o allà.

A més, destacava la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Pego, Rebeca Bañuls, el més interessant de la Xarxa és que l’interès que unix els distints regidors i regidores és comú, «fomentar activitats interessants per a la gent jove. Això fa que els colors polítics que representa cadascú desapareguen».

888 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!