Exposició del col·legi Ambra sobre la hitòria de la comunicació a la biblioteca

L’alumnat del CEIP Ambra ha fet una exposició retrospectiva sobre la comunicació que es troba des d’ahir a la biblioteca municipal Carmen Alemany Bay. La mostra s’anomena «Ens comuniquem per a conviure. Un viatge per la història de la comunicació» i es pot visitar fins al dimecres de 13 març.

La iniciativa forma part del projecte interdisciplinar desenvolupat al centre educatiu dins del Febrer Cultural, enguany dedicat als habitants de la Terra, a les persones que ací vivim i que hem de comunicar-nos per a conviure en pau, respecte, harmonia, atenció a la diversitat i adaptant-nos a les necessitats de tots i cadascú en especial.

Els i les alumnes del col·legi Ambra estan fent un viatge per la història de la comunicació per tal de conèixer com van ser les primeres formes de comunicació a la prehistòria, el naixement de l’escriptura, la revolució de la impremta, l’aparició de la ràdio, la televisió, el telèfon… fins arribar a l’era digital actual.

Ahir dijous van inaugurar l’exposició retrospectiva a la Biblioteca Carmen Alemany de Pego, en la qual es convida a fer un viatge per la història de la comunicació. Segons s’ha indicatdes de la direcció del centre, tot el que allí es troba és fruit del treball de l’alumnat i l’ajuda de tota la comunitat educativa d’Ambra. A més a més, han comptat amb el suport d’altres organitzacions i persones com ara: l’Ajuntament de Pego, la Policia local de Pego, Ràdio Pego, ProActives consultoria d’equitat i igualtat, l’ONCE, Mans Unides, Pego Viu, Ecoescoles, Banc d’aliments de Pego, Aprop, Inefable produccions, Pepa Estela, Joaquím Gimeno, Alicia Borràs, Elvira Ciurana i Mari Carmen Cambrils.

 

351 Visites
Hola!!