‘Experimenta Pego’ amb la VI Fira i Festa del Comerç de Pego

Aquest cap de setmana, Pego serà un remolí d’activitats variades i divertides al carrer i als establiments que participen en ella, amb la finalitat que el públic gaudisca del que el poble ofereix. Tothom que s’hi acoste als comerços que participen a la Fira rebran el passaport per a la futura campanya de divendres comercials que s’encetarà després de la Fira. Els comerços que participen en la VI Fira de Comerç de Pego obrirà les seues portes de 10 del matí a 8 de la vesprada els dos dies de fira. La inauguració oficial serà el dissabte a les 12’30 del migdia a la Plaça de l’Ajuntament.
‘Experimenta Pego’ arriba al seu cènit aquest cap de setmana, dissabte 7 i diumenge 8 de novembre, amb la realització de la VI Fira i Festa del Comerç de Pego, una iniciativa que va començar en 2004 després d’un acord entre la Regidoria de Comerç, a través de Creama i l’Associació de Comerciants i que ha anat consolidant-se amb el temps fins arribar, com veiem, als sis anys de vida.

‘Experimenta Pego’ vol fer arribar a la gent, pegolins, pegolines i forans, que viure el comerç de Pego és tota una experiència, l’experiència de quedar-se a Pego, perquè és ací on trobaran tot el que busquen. A través dels cinc sentits la VI Fira del Comerç està disposada a mostrar una nova cara del fet d’anar de compres. Apel•len a la màgia, a l’encant i als somnis que es poden complir sense eixir del teu poble com ressaltava la regidora de Comerç, Pepa Sendra.

‘Experimenta Pego’ renovarà la imatge del poble, com renovarà la Fira de Comerç i els mateixos establiments que participen que amb imaginació i esforç han preparat diferents experiències per a desenvolupar algun dels cinc sentits en entrar a les seues tendes per veure que ens ofereixen. Per a Pepa Sendra “és fer-li vore a la gent que tot el que pot trobar fora també ho té dins i que evidentment en temps com estos encara ens hem de recolzar més els d’ací i fer que vagen les coses”.

‘Experimenta Pego’ donarà el passaport a una de les properes campanyes de l’Associació de Comerciants ‘els Divendres Comercials’ que s’iniciarà el divendres 4 de desembre per la vesprada i consistirà en “complementar l’oci i la compra”. El divendres comercials permetran tenir un descompte de 5 euros en les compres superiors a 30 euros, però sols hi participaran les persones que disposen del cartró que es repartirà aquest cap de setmana a la VI Fira del Comerç a Pego, com explicava Victòria Pastor, Presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego.

‘Experimenta Pego’ és una fira per a totes les edats i és per això que les experiències proposades estan destinades a tot el món, sense distinció d’edats o sexes.

Ràdio Pego tindrà una programació especial aquest cap de setmana per a acompanyar els comerços de Pego en la seua VI aventura de Fira de Comerç. Des de les 10 del matí de dissabte intentarem estimular el sentit auditiu, que és el que ens pertoca. Tindrem salutacions, descripcions, tindrem moltes intervencions en directe perquè res del que esdevinga a la fira passe desapercebut i sobretot… tindrem molta música per a anar amenitzant les dues jornades de la VI Fira i Festa del Comerç de Pego. Entre d’altres coses el que farem serà anar anunciant les activitats que vagen desenvolupant-se al llarg del dia informant de l’hora, l’activitat i el lloc on es produirà.

Recordar que la Fira de Comerç s’inaugurarà el dissabte a les 12’30 del migdia a la Plaça de l’Ajuntament, però que els comerços estaran oberts des de les 10 del matí i fins les 8 de la vesprada.

També transmetre les disculpes de la regidoria de Comerç i de l’Associació de Comerciants pel tall i prohibició d’aparcament en alguns dels carrers del centre del poble a conseqüència del desenvolupament de la VI Fira de Comerç de Pego. Els carrers afectats són:

– C/ Poeta Llorente, des de la Plaça del Mercat (a l’altura del Teatre Municipal)
– C/ Ecce-Homo
– Plaça de l’Ajuntament
-C/ Major
– C/ Jaume I fins el C/ Mar.
– Entrada Portal de Sala

El diumenge també estarà afectat el C/ La Pau perquè es disputarà una partida de Pilota a les 12 del migdia.

A més, cal tenir en compte que els Albardins s’han brindat a repetir la munta d’ase que tant d’èxit va tenir l’any passat i aquesta tindrà el següent recorregut: Poeta Llorente, Ramon i Cajal, Mayorazgo Cendra, Sant Eloi, Sant Antoni de Pàdua i Sant Agustí.

Des de Ràdio Pego, només emplaçar-vos a què aquest cap de setmana experimenteu Pego amb ulls renovats i disposats/es a viure sensacions noves, divertides i simpàtiques.

535 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!