Evarist Miralles és reconegut a Pego pels seus èxits aconseguits i per haver estat guardonat com a millor cuiner d’Espanya

A proposta de la Regidoria de Creama, Comerç i Turisme. L’acte de reconeixement es durà a terme el dissabte 30 d’abril, a les 7 de la vesprada, a la Casa de Cultura.
La Regidoria de Creama, Comerç i Turisme ha considerat addient realitzar “un reconeixementa Evarist Miralles pels seus èxits aconseguits i per haver estat guardonat com a millor cuiner d’Espanya” el passat 13 d’abril de 2011 en el XIII Campionat d’Espanya de Cuiners dins el XXV Saló Internacional del Club de Goumerts de Madrid.

L’homenatge tindrà lloc el proper dissabte, 30 d’abril a les 19.00 hores a la Casa de Cultura de Pego.

Evarist Miralles, es mostrava abrumat i humil davant eixe proper reconeixement, expressant que “representa un honor, una responsabilitat”. Reconeixa que “ens hem quedat gelats quan ens ho han dit perquè som veïns de Pego, treballant a Pego, gent de Pego i que et reconeguen dins del teu propi poble i tan jove…”. De tota manera demanava que el reconeixement fora extensible a “la moltíssima gent de Pego que està destacant en molts àmbits i que estan a l’ombra”.

El dimarts, 3 de maig, al programa ‘Taula Oberta’ de 13 a 14 hores entrevistarem Evarist Miralles, el millor cuiner d’Espanya.
772 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!