Estudiants del Sant Antoni han assistit al ple i plantejat preguntes a la corporació

Alumnes de tercer de l’ESO del col·legi Sant Antoni han assistit a la sessió per tal de conèixer el seu funcionament. I, han tingut l’ocasió de participar, en l’apartat de precs i preguntes, dirigint diferents preguntes als polítics. Han mostrat el seu interès per saber, principalment, què opinen els diferents grups municipals de la corporació al respecte de l’actual sistema polític, de la llei d’Hont i del Brèxit.

Pel que fa a la pregunta sobre l’actual sistema polític, Enrique Moll, ha parlat de la postura del partit socialista.

També ha intervingut Irene Sendra, de Volem Pego.

Per part de Compromís, ha contestat Àngel Oltra.


La portaveu del partit popular, Ana Ortolà, ha exposat el punt de vista dels populars.

I, per últim, Carmelo Ortolà, ha exposat l’opinió de Ciutadans de Pego Independents, no ja en relació al sistema polític actual, sinó al sistema electoral.


Els alumnes del Sant Antoni també han preguntat als polítics si han conegut cap cas de corrupció i s’ha parlat de la Gürtel, dels Eres, d’amiguismes i de males pràctiques en l’administració. A més, els joves han volgut saber si les decisions que han pres els membres de la corporació han acabat afectant als seus familiars en alguna ocasió.


En aquest punt, Carmelo Ortolà ha donat testimoni de la seua experiència personal.


I, finalment, han plantejat si estaria possible que tots els partits arribaren a més acords a l’hora de governar. Al respecte, se’ls ha explicat que en aquesta última legislatura tots els grups de la corporació han estat d’acord en gran part dels assumptes tractats i que les discrepàncies han sigut més be puntuals. Però, segons els ha dit Enrique Moll, la diversitat és normal i necessària. L’alcalde ha comentat que fins i tot, hi ha discrepàncies dins dels mateixos partits, però els assumptes es debaten i sempre es pot arribar a acords amb el diàleg.

1975 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!