Aquest mati s’ha celebrat l’última sessió ordinària del ple de la corporació

L’últim plenari ordinari de l’actual legislatura ha sigut una sessió de tràmit en què s’ha abordat quatre punts en l’ordre del dia dins de la part resolutiva i no ha hagut cap moció ni assumpte d’urgència.


Dins del capítol de precs i preguntes el grup municipal de Compromís, el seu portaveu, Àngel Oltra, ha preguntat si s’ha licitat ja el servei d’atenció sanitària i emergències que actualment presta Acció Urgent. Des de l’equip de govern, el regidor de Sanitat, Carmelo Ortolà, ha explicat que el procediment està ja en marxa i són dos les empreses que s’han presentat en la licitació.


Des del Partit Popular, la portaveu Ana Ortolà, ha preguntat sobre els problemes que han obligat en els últims dies a suspendre les classes de natació dels més menuts en la piscina municipal.


El regidor d’esports, Raül Tamarit, ha explicat que la solució està en canviar les calderes de les instal·lacions, que són molt antigues, i s’ha demanat una subvenció per a poder fer-ho. L’alcalde, Enrique Moll, ha afegit que les noves calderes estalviaran en consum de combustible i seran menys contaminants.

ACOMIADAMENTS

D’altra banda, c
om que ha estat l’últim plenari ordinari de la legislatura, l’alcalde, ha aprofitat l’ocasió per acomiadar els regidors que no van a formar part de la corporació municipal perquè no es troben en les candidatures a les eleccions municipals del 26 de maig.

Són Rebeca Bañuls, José Merí i Rosa Maria Ferrer, del partit socialista, als qui l’alcalde, Enrique Moll, ha donat avui les gràcies per la seua tasca.

El primer edil també s’ha dirigit a la resta de membres del ple, fins i tot a l’oposició, per traslladar el seu agraïment i desitjat la millor de les sorts en el seu futur.

El seu soci de govern, Carmelo Ortolà, portaveu de Ciutadans de Pego Independents i regidor d’Hisenda, també ha aprofitat l’ocasió per donar les gràcies a la corporació per una legislatura que ha qualificat com a tranquil·la i plena de civisme.


En la mateixa línia s’ha manifestat Irene Sendra, regidora de Volem Pego, qui ha comentat que per a ella formar part de la corporació municipal ha sigut una experiència molt positiva.

1892 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!