Esta vesprada descobrirem històries d’invisibilitzades de l’art

Hui té lloc el primer acte de la Setmana de la Dona organitzat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego, amb l’estreta col·laboració de Dones Cabal. A les 7.30 de la vesprada i a la Casa de la Cultura de Pego es realitzarà una xerrada-col·loqui amb el títol «Històries de l’art, històries d’invisibilitzades», a càrrec d’Irene Ballester, Llicenciada en Història de l’Art. El lema d’enguany per a celebrar el dia de la Dona Treballadora a Pego és «Pensa en llibertat, viu en igualtat!».

IMG-20170223-WA0006Dimecres és 8 de març, jornada en la que celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora, des de fa temps al voltant d’eixa data a Pego s’hi programen des de la Regidoria d’Igualtat i el grup de Dones Cabal, diverses activitats per donar rellevància o visibilitzar el paper de la dona en la societat des de qualsevol dels àmbits que la composen. En este 2017, esta vesprada està programat el primer acte del que s’ha vingut a denominar la Setmana de la Dona a Pego. Tindrà lloc a les 7.30 de la vesprada a la Casa de Cultura. Allí, la historiadora de l’art Irene Ballester, ens proposa una xerrada-col·loqui sobre la història de l’art, però descobrint-nos tot allò que ha estat amagat o oblidat (qui sap) sobre la relació de les dones amb l’art, històries, per tant, que han estat invisibilitzades i d’ahí el títol: «Històries de l’art, històries d’invisibilitzades».

IMG-20170223-WA0007Així mateix, en el saló d’actes de la Casa de Cultura, es podran contemplar els cartells realitzats per alumnes de l’IES Enric Valor de Pego amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Entre els que es troba el cartell que il·lustra enguany la Setmana de la Dona de Pego i en el que es pot llegir clarament el lema triat enguany per commemorar la diada: «Pensa en llibertat, viu en igualtat!». Serà també el moment de lliurar-los uns diplomes per reconèixer la seua col·laboració.

D’altra banda, esta vesprada a les 19h., ‘Vesprada Política’, ací a Ràdio Pego tornar a portar a la taula de debat, la igualtat entre homes i dones, atenent al llarg camí que encara queda per recórrer en esta societat per a aconseguir-la. Escoltarem que és el que tenen a dir-nos els i les representants de les forces polítiques representades a la corporació municipal.

 

1984 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!