Esports: Tradijocs, tennis, automobilisme i atletisme


La volta a Peu a la Marina comença el 22 d’abril a Teulada i passarà per Pego a Maig. Mentre tant, s’han presentat també els Tradijocs comarcals.

Els quints TRADIJOCS de la Marina Alta es celebraran el proper 14 de maig a Xàbia.
El nucli urbà de Duanes de Xàbia serà escenari de la quinta edició dels Tradijocs de la Marina Alta que se celebraren el proper 14 de maig. Una nova edició d’esta iniciativa que va nàixer a l’any 1998 a Pedreguer i que entremescla l’esport amb els jocs de carrer, amb un intent per recuperar i mantenir els jocs tradicionals. La principal novetat d’enguany és la incorporació dels poblacions de Benidoleig, Calp, El Rectorat i Vaig poblar Nou de Benitatxell.


TENNIS: David Ferrer abandona l’Open de la Comunitat Valenciana per molèsties físiques.
El tenista de Xàbia David Ferrer es va veure obligat a deixar l’Open de Tenis de la Comunitat Valenciana en el seu primera trobada a causa d’una inoportuna contractura. Ferrer afrontava ahir dilluns el seu dolc de primera ronda amb el francès Thierry Ascione després de ser infiltrat en dos ocasions amb l’objectiu de reduir les seues molèsties físiques. No obstant, després de caure en el primer set al tie-break el xabienc no va resistir més i va abandonar la pista. D’altra banda, el tenista de Xàbia va aprofitar la seua presència a València per a presentar la seua pàgina web personal a través de la qual es pot fer un seguiment a la seua trajectòria esportiva. La direcció és www.davidferrer.com.


AUTOMOBILISME: Moisès Vallés, segon en la Màster Júnior Fórmula
El pilot de Teulada Moisés Vallés ha aconseguit encimellar-se al segon escaló del podi en l’única carrera de la Màster Júnior Fórmula, celebrada diumenge passat en el Circuit Ricardo Tormo. Després de les dos classificatòries celebrades el dissabte, Vallés partia en llocs més retardats de la graella d’eixida en l’única carrera. No obstant, després de negociar poques voltes al traçat valencià, va aconseguir situar-se en la tercera plaça.


ATLETISME: El Circuit a Peu tindrà huit veus i començarà a Teulada el 22 d’abril
Ja està tot enllestit per a l’inici de la desena edició del Circuit a Peu Marina Alta, un programa de curses populars que l’any passat va tindre mes de 8.200 participants. En l’edició de 2006 hi haurà huit veus i el calendari començarà a Teulada el dissabte 22 d’abril, coincidint amb la celebració dels festes patronals en honor a Sant Vicent Ferrer. La relació completa de dates i curses és la següent: Pego, 6 de maig; Pedreguer, 13 de maig; Gata, 20 de maig; Xàbia, 27 de maig; Jesús Pobre, 3 de juny; Ondara, 10 de juny; i Benissa, 17 de juny.


487 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!