Esports: nova victòria del Pego CF en Benicassim

Hat trick de Brauli que situa al Pego en el 11é lloc, el Dénia continua en llocs de promoció i els dos equips de la Safor tornaren a perdre.
Mentre el filial guanyava i el juvenil perdia.
També en bàsquet dos victòries i una derrota
Victòria també per al futbet femení. No va poder començar amb bon peu Pepe Moratal en la seua estrena com a tècnic del Benicàssim i el seu debut a la banqueta benicense es va saldar amb una dolorosa derrota per 0 a 3 davant del Pego. L’equip roget va tindre un Braulio en estat de gràcia que va decidir el partit en la segona part amb tres gols en set minuts.

El Pego es va deixar dominar i amb una defensa molt ordenada va portar el partit sempre cap a on més l’interessava. I en els primers 45 minuts va concentrar el joc al centre del camp.
En la segona part, el Benicàssim va mostrar la seua pitjor cara. El Pego no va perdonar i Braulio va aconseguir en el minut 57 el 0-1, amb la porteria buida. El tant va ser un pitxer d’aigua freda per als locals i sense temps per a reaccionar, l’extrem esquerrà va pentinar un centre de Beltrán, aconseguint immediatament la seua segona diana. El tant va enfonsar anímicament al Benicàssim que, desbordat, va rebre ràpidament el tercer gol. Braulio, aquesta vegada al contracop, va rematar de forma definitiva el partit.

El Pego continua en lína ascendent i els resultats han donat la raó a la directiva en la seua decisió de canviar de tècnic. Els rogets ja ocupen el 11é lloc amb 34 punts i la propera setmana juguen a casa contra l’Alone. Per la seua banda, el Dénia va guanyar 3-2 al Catarroja i continua en llocs de promoció. Finalment tant el Gandia com l’Oliva van perdre, en esta ocasió contra els dos primers classificats i ocupen les ultimes posicions a la taula. L’Oliva en lloc de descens i els de la capital de la Safor estan a dos punts de l’abisme.

La resta de resultats del cap de setmana va ser

CD Benicàssim 0 – Pego CF 3
Gran partit dels rogets i sobretot gran partit de Braulio, els tres gols del Pego porten el seu segell.

Rayo Ibense 4 – Pego CF 1
El juvenil torna a perdre, tot i que s’ha de dir, contra un dels més forts de la categoria, però, el que més preocupa és l’actitud de l’equip.

Pego “B” 1 – Bellreguard 0
Gran victòria del filial el dissabte al Pujol. El gol de Bolufer i la gran parada d’un penalti per part de Vicent són les peces claus per a què els de Ximo Piera s’endugueren els tres punts.