Esports: Karate i 25é aniversari del Futbet a Pego

Els karateques del Club Okinawa, Itxasne Olivares i José Luis González representaran a Dénia en el Campionat Autonòmic de karate que se celebrarà este dissabte en la capital de la Marina Alta.
Ambdós esportistes ja van donar mostres del seu bon estat de forma en el campionat provincial on González va aconseguir una medalla d’or mentres que Olivares va acabar com a subcampiona en la modalitat de kumite i tercera en tast.

En la competició, que donarà començament a les 16.30 hores en el pavelló cobert de Poliesportiu Municipal, participaran al voltant d’un centenar d’esportistes en les categories de cadet (16-17 anys) i júnior (18-20 anys), 69 en kumite i 34 en tast repartit per categories de pes.

Des de la junta directiva del futbol sala Pego se’ns informa quen amb motiu del 25é aniversari de la lliga local, el proper 8 de demsebre es celebrarà al pavelló Asuiàs March una jornada esportivafestiva amb un marcat aire nostàlgic. Així a partir de els 6 de la vesprada es jugarà un partit entre una selecció de jugadors que participavene en la lliga de futbet als anys 80 i l’equip dels veterans que actualment continua competint, el sport la casa 1980.

En cabar a les 7 de la vesprada hi aurà un altre encontre entre un combinat de jugadors de la lliga local pegolina contra una selecció del futbol sala Dénia, que com tots els aficionats sabran participen en la lliga comarcal.
La jornada culminarà amb un vi d’honor al que estan convidats tots els aficionats d’este esport tan popular al poble de Pego.
775 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!