Esports: Festa de l’esport base, tir de guatlles i el CD Dènia es quedarà en tercera divisió


En futbol el passat dissabte va tindre lloc la festa del futbol base. I al CD Dènia li roben l’eliminatòria al camp de l’Oriola.
L´Associació de Caçadors de Pego va realitzar dissabte passat el concurs de tir de guatlles de la Fira. Manolo Gómez va ser el primer qualificat després del desempat entre els 5 finalistes.

FESTA DEL FUTBOL BASE.

El passat dissabte per la nit es va celebrar la festa del futbol base, on es va posar de manifest la gran llavor realitzada amb els xiquets i xiquetes en les diferents disciplines esportives. En aquest sentit, Jiménez l’entrenador del benjamí A va destacar la gran temporada realitzada en la que han quedat tercers. L’entrenador va destacar com un dels aspectes més destacats l’educació esportiva dels xiquets. Jiménez també va agrair la tasca dels postres companys d’Esports a Ràdio Pego.

Per altra banda, el cadet A de futbol va quedar primer de la seua categoria.

CONCURS DE GUATLLES

El dissabte passat l´Associació de Caçadors de Pego va realitzar una edició més del concurs de tir guatlles que des de fa anys celebren abans de la Fira. De entre 73 participants, 5 van ser els participants que arribaren empatats a la final. Finalment, Manolo Gómez va acabar en primer lloc, en segon lloc, Juan José “el Dàtil”, ambdós de Pego i en tercera posició Fede Gonzalbo.

Els guardons van ser entregats pel regidor d’esports, el socialista Rafel Moll en una jornada que va tenir regals per a tots els participants. Una jornada a l’hora que va estar a punt d’anul•lar-me per les pluges que es registraren a Pego el dissabte de matí. No obstant, els núvols van escampar per la vesprada i els participants varen passar una jornada d’allò més entretinguda.

L´Associació de Caçadors va aprofitar aquest concurs de tir de guatlles per a ajudar els festers de Tormos, ja que els van cedir la barra del camp de tir. Els diners recaptats pels joves els invertiran en les properes festes municipals.

A més d’aquest concurs de tir de guatlles, no és l’únic que organitza l´Associació de Caçadors, ja que durant la resta de l’any es concursa en tir al plat, en tir de colomí, entre d’altres. El dissabte que ve els caçadors realitzaran una gala per a premiar la regularitat dels socis en aquestes modalitats.

AL CD DÈNIA LI ROBEN EL PARTIT AL CAMP DE L’ORIOLA

I tornant al futbol, però aquesta vegada al de la tercera divisió, s’ha de destacar la polèmica jornada viscuda al camp de l´Oriola. El Dénia va perdre la seua oportunitat de jugar l’ascens. Un dubtós penal al minut 92 xiulat per un dels líniers va permetre que l´Oriola fes el tercer gol i es classificara per a continuar en la lluita per la pujada de categoria.

Però la qüestió no es va acabar ací, ja que una vegada acabat el partit els jugadors del Dénia es dirigiren a l’arbri’t per queixar-se de la darrera falta xiulada. Els nervis no es van poder contenir i la intervenció de la policia va deixar un dels jugadors de l’equip de la capital comarcal, Juan Carlos a l’hospital per ruptura de nas.

Tots els jugadors van ser traslladats a la comissaria perquè prestaren declaracions després de la baralla amb la policia nacional d´Oriola, que sembla ser que els va propinar cops amb les porres a l´interior dels vestuaris. Un partit, per tant, que va acabar com el rosari de l’aurora i que és d’aquells que val més oblidar. Així les coses, el Dénia continuarà la temporada que ve al grup 6é de la tercera divisió junt al Pego.
604 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!